2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه#  

خوراک کدو

کدو یک عدد قارچ متوسط 2 عدد ساقه کرفس 10 سانت سیب زمینی کووووچیک 1 عدد هویچ کوچولو 1 عدد گوجه فرنگی کوچولو 1 عدد یک چهارم فلفل دلمه ای رب گوجه نصف ق .غ عصاره مرغ 1 عدد همه مواد غیر از کدو ریز نگینی خورد میشن کدو هم حلقه میشه مواد و درون قابلمه کوچولو میریزیم رب و عصاره مرغ و تو یک لیوان و نیم آب حل میکنیم کمی هم فلفل سیاه و قرمز میریزیم توش و روی مواد میریزیم 40 دقیقه ریز بجوشه آماده است 

☺کالری کل 250 کالری 50 گرم نون 125 جمع کالری ها375 یه وعده کامل و سیرکننده☺

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
تغذیه#   خوراک کدو  کدو یک عدد قارچ متوسط 2 عدد ساقه کرفس 10 سانت سیب زمینی کووووچیک 1 ...

نیکی پیشنهاد دادم ورزشامون رو که هماهنگ کردیم برا اینکه بیشتر انگیزه بگیریم ماسکارو هم هفتگی هماهنگ کنیم باهم گفتم ی نظرسنجی کنیم شهرزاد و من موافق بودیم تو چی ننه؟؟؟

@مهدیه130  

@kongmin  

دخملا شماهم نظرتون رو بگید

تغذیه#   خوراک کدو  کدو یک عدد قارچ متوسط 2 عدد ساقه کرفس 10 سانت سیب زمینی کووووچیک 1 ...

گوبون دستت عشق جونم😚😚😚😚

روز موهای خوجل پسملی هم مبارک باشه منم فر ریز دوج دالم اما لختن☹☹☹بگو خاله تو کف موهاته قدرشو بدون😂😂😍😍😍😍😚😚😚

😊

تغذیه#  

سوپ رژِیمی چربی سوز

کرفس خرد شده 1 لیوان . گل کلم سفید خرد شده 2 لیوان . هویج 3 عدد .پیاز 3 عدد . سیر رنده شده ۳ حبه .فلفل دلمه ای 2 عدد . گوجه فرنگی درشت 5 عدد .  کدو سبز ۱ عدد. آب 3 لیوان طرز تهیه : 3 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. گوجه فرنگی های پوست گرفته رنده شده و سبزیجات خرد شده را به اب در حال جوشیدن اضافه کنید ، مخلوط کنید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. به مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود( در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید ) سپس نمک و فلفل را اندازه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.

عصاره ی مرغ و قارچ  هم میتوان استفاده کرد

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
گوبون دستت عشق جونم😚😚😚😚 روز موهای خوجل پسملی هم مبارک باشه منم فر ریز دوج دالم اما لختن☹☹☹بگو خ ...

😚😚😚😚فدااات بشم