2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقبت.پوستی#  

ماسک موز(انتی اکسیدان و روشن کننده)

یک عدد پوست موز+یک پنجم موز +ی ق چ جوش شیرین را داخل میکسر میزنیم تا خمیر مانند شود و به مدت بیست دقیقه روی پوست تمیز میگذاریم 

این ماسک قابلیت نگهداری ندارد بلافاصله بعد از درست کردن باید استفاده شود . 

۲بار در هفته می‌توان استفاده کرد.

چققققدر خوبه وقتی قراره شام بری رستوران😊😊😊

آشپزخونم تممممیز برااااااق، مرتتتتب، هر کی میخواد اون سمتی بره مثل خفتگیر، میپرم کجا؟؟ چکار داری؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

مریم جون بزار بره، با همه بازی کنه، دورش نکن فثط با چشم مواظبش باش، تو امور بچه ها تا آسیب نمیزنن کاری نداشته باشیم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

نیکی واقعنی،همسرت تو چه جو و فضای بود این حرف رو زد؟؟؟ دقیق ازش بپرس خداییی اون لحظه کجا سیر میکردی

مراقبت.پوستی#  

ماسک از بین برنده جای جوش و لک 

آب ولرم.     یک لیوان

جو دوسر پرک     نصف لیوان

دارچین.    ی ق چ 

لیموترش.     دو ق غ 

همه مواد را مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا جو نرم شود و به مدت بیست دقیقه روی پوستمان میگذاریم. تا سه روز قابل نگهداری در ظرف در بسته در یخچال است.

هفته اول ۳بار در هفته و هفته های دوم و سوم و چهارم ۲بار در هفته و بعد از آن ماهی ی بار کفایت میکند😘

مراقبت.پوستی#   ماسک از بین برنده جای جوش و لک  آب ولرم.     یک لیوان ج ...

اینو آدم دوس داره بخوره

😅😅