2777
2789

مراقبت.پوستی#  

طرز تهیه اسکراب بدن جهت از بین بردن سلولیت و‌سفید شدن مناطق تیره و پاکسازی و شفافیت پوست بدن

•نمک دریا ۵ ق غ( به نرمی شکر دانه هاش باشه)

•پودر سدر ۱ ق غ 

•روغن نارگیل یا هر روغن گیاهی دیگری به اندازه ای که تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند

•گل خشک (بابونه یا محمدی یا لوندر ) ۱ق غ 

مواد اصلی این موارد بالاس اما می‌توان ۱ ق غ شکر قهوه ای و ۱ ق غ قهوه یا به دلخواه ژل الوئه ورا (البته ژل تازه نباشد چون ماندگاری ندارد و باید تازه استفاده شود )یا گلاب نیز استفاده کرد 

تا دو هفته هم این مواد رو می توان نگه داشت و استفاده کرد.

هر بار بعد از شستشوی بدن با شامپو بدن ، بدن را با این اسکراب به مدت حداقل ده دقیقه ماساژ داده و فقط با آب ابکشی کنیم😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقبت.پوستی#

خواص بادام شیرین

روغن بادام قرن‌هاست که برای نرمی پوست و بهبود زخم‌ها و بریدگی‌های سطحی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در هند و چین باستان برای درمان مشکلات پوستی مثل اگزما و پسوزیازیس از آن استفاده می‌کردند. اما روغن بادام علاوه بر نرم کردن پوست توانایی بهبود و همسان کردن رنگ پوست را هم دارد. این روغن یک امولوسیون فوق‌العاده است که به آب‌رسانی پوست کمک می‌کند و رطوبت از دست رفته را به آن برمی‌گرداند. به علت وجود ویتامین A و خواص آنتی‌باکتریال این روغن توانایی درمان آکنه و جوش را هم دارد. حجم بالای ویتامین E موجود در آن به درمان آفتاب‌ سوختگی کمک می‌کند، علائم پیری را کاهش می‌دهد و جای زخم را کم‌رنگ می‌کند.

هفته ای سه شب روی پوست صورت تمیز مخصوصا دور چشم‌ها را با روغن بادام ماساژ میدهیم

بچه ها من نگران نیکی شدم از صبح خبری ازش نیست 😐😐 @نیکییییی   هروقت ان شدی ی خبر بده نگران ...

و همچنین، از صبح چند بار اومدم که نیکی رو ببینم، ولی نیس که نیس😟😟😟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

تغذیه#  

بعد از ورزش چه بخوریم

مایعات

مایعات بنوشید؛  مایعاتی که دارای کربوهیدرات های ساده هم باشند. مثل آب پرتقال و آب میوه های دیگر؛ یعنی مایعاتی که علاوه بر آب حاوی کربوهیدرات ها و پتاسیم و سدیم هم هستند.

کربوهیدرات

با ورزش کردن مقدار زیادی کربوهیدرات سوزانده شده. سوخت اصلی عضلات؛ 20 تا 60 دقیقه بعد از ورزش بهترین و مهم ترین زمان برای سوخت گیری کربوهیدراتی است. در این زمان عضلات با سرعت زیادی کربوهیدرات های خورده شده را جذب می کنند و عضله سازی انجام می شود.

پروتئین

خوردن غذاهای پروتئینی به ترمیم بهتر عضلات وعضله سازی کمک خواهد کرد؛ اما از آنجایی که مهم ترین نقش در عضله سازی بعد از ورزش را کربوهیدرات ها دارند، بهتر است برای این منظور از غذاهایی استفاده کنید که حاوی هم پروتئین و هم کربوهیدرات اند. مانند نان و غلات کامل، سیب زمینی پخته، ساندویچ کره بادام زمینی

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
تغذیه#   بعد از ورزش چه بخوریم مایعات مایعات بنوشید؛  مایعاتی که دارای کربوهیدرات های ...

دستورات غذایی رژیمی هم اگه داشتیم بزارین مثل اون نون خیشمزه رو هم بزارین مثل سوپ چربی سوز نیکی

خوشگلای من 

چای سبزامو خوردم ۴ لیوان اب

ورزشا رو هم رفتم 

از صبح الرژی  داشتم حالم بد بود مجبور شدم دارو بخورم دارم از خواب میمیرمممم😑😑😑

برم ببینم گودی میخوابه ی چرت بزنم...

😊

تغذیه#  

بهترین صبحانه برای لاغری

آجیل

بلغور جو دوسر

چای سبز

کیوی

قهوه

گریپ فورت

https://www.instagram.com/p/BxvTFY2lEuOfCZ2wJNNmEcQH1j2YXzW49Fd4s40/?igshid=1o1b8ufb6bcxd اینم ی غذا ...

😂😂😂😂😂😂

راستی بهار  پیجای ورزشی ک میفرستی برام تل بذار اینجا  گمشون میکنم...

ورزشای شکم چقد زیادن...فعلا از یدونه پیج برداشتم ۳۰_۴۰تایی هستن بدرد بخوراشو تا اخر شب سعی میکنم بذارمشون ک فردا بادسنجا رو بذارم 

😊