2777
2789
🤣🤣🤣🤣😅😅😅 وااای‌ حرف‌ گودزیلا‌ رو زدی‌  صبح‌ منو رسوند‌ میگه‌ خبببب‌ طبق معمول این سری‌ ا ...

من حق دارم بگم مادرتم 😂😂ولی اون بیخود کرده بیتلبییت🙄

ولی مباظب خودت باچ گلبونتم😚😚

😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتیییی خفه باباااااا😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نیم‌ ساعت‌ پیش بهش اس‌ دادم‌ 

سلام‌ گولاخ‌ واسم خرید‌ کن بیار

🤣🤣🤣🤣🤣

قهر‌ کرد گفت ادب‌ نداری خرید‌ نمیکنم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من حق دارم بگم مادرتم 😂😂ولی اون بیخود کرده بیتلبییت🙄 ولی مباظب خودت باچ گلبونتم😚😚

چقد این گودزیلاها پرو تشریف دارن فقط ب فکر شهریه هست نکبت

حسین.تو.لوح‌خودت‌وعممممت# 😂😂😂😂😂

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
فدااات عزیزدل😚😚😚 ای وای چقد اعصابه آدم خورد میشه کاملا درکت میکنم چون برا خودم پیش اومده😥

آره‌ اگه‌ آراد دم دستم بود کتکش رو اون میخورد🤣🤣

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نیم‌ ساعت‌ پیش بهش اس‌ دادم‌  سلام‌ گولاخ‌ واسم خرید‌ کن بیار 🤣🤣🤣🤣🤣 قه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای نیکی از دسته شما خیلی باحالید😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
من حق دارم بگم مادرتم 😂😂ولی اون بیخود کرده بیتلبییت🙄 ولی مباظب خودت باچ گلبونتم😚😚

🤣🤣🤣چشم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای نیکی از دسته شما خیلی باحالید😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 ...

😁😁😁

دل گودزیلا بسوزه لای خریدای عید برو بخر ی دس خوشگلترشو😋😍😚😚

🤣🤣🤣🤣واسم‌ نمیخره☹