2777
2789

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💕اگر روز کسی را بسازی خداوند روز تو را خواهد ساخت

تصمیم بگیر تا بهترین بخش وجود آدمهایی را به تصویر بکشی که خدا سر راهت قرار می‌دهد.

وقتی بخشنده هستی بیشتر از هر وقت دیگر به خدا شباهت داری

وقتی به دیگران کمک می کنی از همیشه به قلب خدا نزدیک‌تری

و اگر انسان سازی و تلاش کنی تا بهتر شوند،

می توانم قول بدهم خداوند بهترین بخش وجودت را به تصویر می کشد.

🌷نسخه بهتر خودت

🌿جول اوستین

حال.خوب#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

💕ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺑﺪ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ

ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺷﺎﯼ ﺭﻧﺞ ﺷﻤﺎ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﺩ

ﺷﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﻣﺸﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ‌ ﻭ ﻣﺴﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ...

💕خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد ، بلکه خوشبخت کسی است که با مشکلات مشکلی ندارد...

حال.خوب#  

✅ مدیریت جذب

برای هیچ متعصبی دلیل نیاور!

با او مجادله نکن! او جبهه میگیرد...

کسی‌که جبهه گرفت دیگر فکر آموختن نیست؛ بلکه فکر پیروزی‌ست تغییر دست خود شخص است نه دیگران بگذار او خودش کنجکاو شود

و عقایدش را نقد کند. تنها به او دو کلمه بیاموز:

«شـک کن»

این آغاز تغییر است...

👤 وینستون چرچیل

♻️  

خب امروز گودزیلا میره ماموریت البته عصر میره  ظهر میاد خونه 😉

برنامه های خودمو میزارم برای عصر که گودزیلا رفت 

برم کوزتینگ کنم تاعصر 

با اجازتون خوشگلااااااا🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣ای جوونم‌ . قوربونش‌ بشم‌ دختر‌ گلم‌ انشالا‌ پزشک‌ هم میشه  بهترین‌ پزشک‌ دنیا‌ هم می ...

قربونت برم دوست جونی😚😚😚😚😍😍😍ایشالا موفقیتای پسر خوجلیمونو هم میبینیم😍😍😍😍

😊
سلاممم ظهرتون بخیر عزیزانم😘😘 سگ تو روح گودزیلا زنگ زد بیدارم کردم خوابم میومد هنوز🤣🤣🤣نموخوام ب ...

پاشو ی نسکافه بزن به بدن تا حالت جا بیاد عزیزدل

سلام عزیزدلم خوبی آرادخوبه 😃😃😃😃 راستی جایزشو دید چیکار کرد😉

سلام‌ عزیز دلم ‌ فدات‌ بشم‌ خوبه‌  خودت خوبی. 

آرام جون‌ خوبه. 

مریمی‌ جایزش‌ رو هنوز‌ نداده‌ 😂

قربونت برم دوست جونی😚😚😚😚😍😍😍ایشالا موفقیتای پسر خوجلیمونو هم میبینیم😍😍😍😍

😙😙😙😙