2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ روز بسته بود الانم واسه ارسال دوتا پست باید کد امنیتی  بزنیم🙄🙄🙄🙄مسخره هااااااا😏😏😏چقققد ...

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
میبینم آزادی مشروط بهتون دادن🤣🤣🤣🤣 سلام دخملیا  نیکی که باز ترکیده😩

سلااااااام عزبزم بله میبینی خواهر😊😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

زنانـی ڪه خود را باور دارند و مــی دانند ڪه اگر تصمیم بگیرند قادر بـه انجام هر ڪاری هستند، دارای یڪ زیبایــی درونــی مــی باشند.

در توانایــی و عـزم یڪ زن ڪه مسیرش را بدون تسلیم شدن در بـرابـر موانع طـی میڪند، شڪـوه و زیـبـایـی وجـود دارد.

در زنـی ڪه اعتـمـاد بـه نفسـش از تجـربـه هـا نشأت میـگیرد، و میـداند ڪه میـتـوانـد بـه زمیــن بخورد ، خود را بـلـنـد ڪند و ادامـه دهـد ، زیـبـایـی وجـود دارد.

زن زیباست اگر خودش را باور ڪند.

😊

و به راستی که ضعیفه بودن زن را نخواهم پذیرفت.

زمانی که مردی به اسم مجنون قدرت بدست اوردن لیلی را نداشت...

زمانی که مردی به اسم فرهاد با حماقت تمام فریب دشمنش خسرو را خورد و شیرین را بدست نیاورد...

و زمانی که فرهاد دیگری حتی بعد از مرگ قباد توانایی بدست آوردن شهرزاد را نداشت....

و چه بگویم از قدرت زلیخا که کور شد و دست از یوسف نکشید تا زمانی که بدستش آورد...

و چه بگویم از منیژه که بالای چاه بیژن  شبانه روز گرسنه و تشنه برای او آواز خواند و رقصید تا زمانی که بیژن نجات یافت و به وصال رسید...

عشق مال زنانی است که مردانه می‌جنگند و بدست می آورند نه مال مردانی که زنانه به کنج خانه از ترس دم از عشق میزنند...

حال.خوب#  

😊

بچه ها این پیام نیکیه😔😔

من پیشنهاد میدم با این حجم از توهینی ک بهمون  میشه اینجا نمونیم دیگه بریم واتس اعلام نظر کنید تصمیم بگیریم 

@kongmin  با همون شرایطی گفتی مریمی خوبه؟

@bahar49  

@gisookamand‍ البته تو واتسم بهت گفتم  ولی گفتم اینجام صدات کنم هرکدوم و زودتر دیدی..

😊