2777
2789
هر چی‌ میخواد بخوره‌ اول‌ دماغش‌ میخوره بعد که تائید شد‌ دهنش😂

میخوام ی جعبه گل عطریا ک گل عطری توشه بدم با خودش ببره هروقت بوی بد حس کرد اونو بو کنه نمیدونم چ غلطی کنم دیگه همینو کم دارم بگع نمیرم کلاس بو میده😂😂😂

😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣اییی‌ وای

مدیرشونم گفت احساس دلتنگی میکنه خودشو لوس میکنه ببرش حالش بهتر میشه.. 

دلم میخواد سلولای دماغشو ببندم😂😂😂بدبخخخت این مربیا و معلما بخدا جگرم تیکه تیکه بشه براشون

😊

.

🌸ســـلام

🌱صبحتون بهترین

🌸و خوشرنگ ترین صبح دنیا

🌱با لحظه هايی پراز خوشی

🌸و آرزوی سلامتی برای شماخوبان

🌸روز وروزگارتان شاد

🌸روزتون بی نظیر😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

جمعه ۱۲مهر1398

ای معبودی که هنگام لغزش دستم را گرفتی و مرا بلند کردی و دست در دست ، مرا به مسیری پر از خیر و برکت هدایت کردی ، چگونه تو را شکر نکنم ، تو مرا خالق آفریدی ، لایق آفریدی تا با لبخندم، دلها را شاد کنم و با قلبم عشق بیافرینم و با زبانم تسبیحت گویم و تو را بپرستم.و با پاهایم روی زمینی که مسخر منست راه بروم.

«لا حول ولا قوه الا بالله» هیچ نیرو و توانی جز از سوی خداوند بلند مرتبه و بزرگ نیست...

ای خالق تمام عالم! بندگی کردن برای تو زیباست،تو نهایت عشقی و من عاشق عظمت تو....

چالش.این.هفته# 😊

دوستای گلم برنامه این هفته اینه که هر روز قبل صبحانه ژله میل کنید و کنار غذاتون ی کاسه ماستو کدو رنده شده با شوید نوش جان کنید 😋😋😋😋😋😋😋