2777
2789
هر چی‌ میخواد بخوره‌ اول‌ دماغش‌ میخوره بعد که تائید شد‌ دهنش😂

میخوام ی جعبه گل عطریا ک گل عطری توشه بدم با خودش ببره هروقت بوی بد حس کرد اونو بو کنه نمیدونم چ غلطی کنم دیگه همینو کم دارم بگع نمیرم کلاس بو میده😂😂😂

😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🤣🤣🤣🤣اییی‌ وای

مدیرشونم گفت احساس دلتنگی میکنه خودشو لوس میکنه ببرش حالش بهتر میشه.. 

دلم میخواد سلولای دماغشو ببندم😂😂😂بدبخخخت این مربیا و معلما بخدا جگرم تیکه تیکه بشه براشون

😊

.

🌸ســـلام

🌱صبحتون بهترین

🌸و خوشرنگ ترین صبح دنیا

🌱با لحظه هايی پراز خوشی

🌸و آرزوی سلامتی برای شماخوبان

🌸روز وروزگارتان شاد

🌸روزتون بی نظیر😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

جمعه ۱۲مهر1398

ای معبودی که هنگام لغزش دستم را گرفتی و مرا بلند کردی و دست در دست ، مرا به مسیری پر از خیر و برکت هدایت کردی ، چگونه تو را شکر نکنم ، تو مرا خالق آفریدی ، لایق آفریدی تا با لبخندم، دلها را شاد کنم و با قلبم عشق بیافرینم و با زبانم تسبیحت گویم و تو را بپرستم.و با پاهایم روی زمینی که مسخر منست راه بروم.

«لا حول ولا قوه الا بالله» هیچ نیرو و توانی جز از سوی خداوند بلند مرتبه و بزرگ نیست...

ای خالق تمام عالم! بندگی کردن برای تو زیباست،تو نهایت عشقی و من عاشق عظمت تو....

چالش.این.هفته# 😊

دوستای گلم برنامه این هفته اینه که هر روز قبل صبحانه ژله میل کنید و کنار غذاتون ی کاسه ماستو کدو رنده شده با شوید نوش جان کنید 😋😋😋😋😋😋😋