2777
2789
😫😫😫خیلی‌ بدن‌ درد دارم‌ آنفولانزا‌ گرفتم‌ مهدیه جون‌ سرم و آمپول زدم ‌ هنوز‌ بدن دردم خوب نش ...

اثر همون سیلاکسای که مثل نقل و نبات میزدی بالا، همه ویتامیناتو دادی رفتن، البته فشار روحی هم ممکنه عاملش باشه، در کلا یه چکاپ برو به فکر خودت باش عزیزم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قشنگ بود ارزش دیدن داره؟

نمیتونم بگم ارزش دیدن نداره، موضوعشو حتما میدونی در مورد یه نفر که خیلی عاشق خیییلی لطیف بود با تحت تاثیر قرار گرفتن محیط و اطرافیانش و چیزای که تو ذهنش کردن باورشو طوری عوض کردن که تونست زنشو که عاشقش بود رو با این دلیل که داره ثواب میکنه و پاداش میگیره نزد خدا با بیرحمی بکشه، یه جور تلنگر به آدم که آیا تو من ببینده هم دارم از این دست تعصبات؟؟!!! آیا کسی با اعتقاداتم داره بازی میکنه و جلومو میگیره؟؟؟!!!! آیا در معرض شستشوی مغزی هستم؟!!!!!!! 

از لحاظ بازیگری اره ارزش دیدن داره خیییلی خوب و قشنگ بازی کردن بازیگراش

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

🌹خدایا🌹

به آنچه‌ که دادی تشکر

به آنچه که ندادی تفکر

به آنچه‌ که گرفتی‌ تذکر

که

داده ات‌ نعمت

نداده ات حکمت 

و گرفته‌ ات عبرت است

یا رب آنچه خیر است در تقدیر ما کن❤

و آنچه‌ شر است از من و دوستانم جدا کن❤

🌹 آمین🌹

سلامی به زیبایی

برگ درختان

در آخرین روزهای تابستان

برای قلب هایی که

به انگیزه ی مهربانی

زندگی میکنند ..

سلام صبح زیباتون بخیر

امروزتون پر از رنگ های شاد🌹

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

سه شنبه ۲۶شهریور1398

دستان معبودم پر از معجزه است...

او نور و نجات منست و همچون چهلچراغی راه را برمن روشن کرده است ...

میدانم کافیست در یک مدار و فرکانس مثبت قرار بگیرم ، دیگر قرار نیست من کاری انجام دهم بلکه خداوند خودش مرا چه بخواهم و چه نخواهم در آن مسیر قرار میدهد و جهان هستی مرا به مسیر باورهایم هدایت میکند...

من در برابر دریافت  تک تک نعمتهای خداوند ، احساس لیاقت و ارزشمندی میکنم.

سلام سلام،پیام منو از مدرسه دریافت میکنید، کلید کلاسم هنوز نیومده، تو ماشین😮😮😀😀😅😅

سلام سلام،پیام منو از مدرسه دریافت میکنید، کلید کلاسم هنوز نیومده، تو ماشین😮😮😀😀😅😅

سلام عزیزم صبحت بخیر روزه بسیار خوبی داشته باشی😘