2777
2789
آره معلومه اینقد تمیز نگه میداشتی که برای دومی خوب بمونه دوباره نری بخری😂😂😂😂😂😂😂

خوب به سالی یکی راضی ام ولی سالی دوتا خیلی زور داره اینا هم مهدشون هر روز ی جایی میبرنشون بیرونم نرم زمین بازی می‌رن که اونجا تم فضای سبزه و سرده بازم لباس لازم داره🤪🤪🤪بخدا خسیس نیستم ولی زوره فقط برا دو ماه نهایت سه ماه آنقدر گرونه الان دوتای پارسالش نو نویه هنوز

خوب به سالی یکی راضی ام ولی سالی دوتا خیلی زور داره اینا هم مهدشون هر روز ی جایی میبرنشون بیرونم نرم ...

مبارکش باشه‌ بهار جون ‌ 😚😚😚 ب شادی‌ بپوشه‌ عیب‌ نداره‌ فدا سرش‌ .

منم واس‌ گودی خیلی لباس های گروهی میگیرم  که زیر یک سال‌ کوچیک میشن بهش‌ ولی من هیچ‌ کدوم رو نگه‌ نداشتم‌ همه رو دادم‌ ب پرهام 😊😊

الان‌ هم هر چی میگیرم میدم‌ ب اون ‌ بچه همینه‌ نه تو سن ملینه‌ جون‌ الان آراد تو ۶ ساله بازم زود بهش‌ کوچیک میشه‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به چه دردی میخوره ال کارنتین نیکی؟چرا بدون ورزش سنگین بده بخوری؟

وای چربی سوزیه‌ . سوخت و ساز بدن رو بالا میبره‌ . داروخانه میگفت چون با ورزش باید مصرف شه‌ متابولیسم بدن بالا میره با ورزش‌ شروع به آب شدن چربی هایی‌ که شکسته‌ شدن میکنه‌ در غیر  این‌ صورت‌ نتیجه‌ نمیده و به کبد‌ فشار میاره، 

کاش پیوسته گل و سبزه و صحرا باشد

گلرخان را سر گلگشت و تماشا باشد

زلف دوشیزه گل باشد و غماز نسیم

بلبل شیفته شوریده و شیدا باشد

#شهریار

سلاااام صبح بخیر

اول هفتتون سرشار از نشاط و

شادی و آرامش و مهر 🌹

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

شنبه۲۳شهریور1398

جانا !! گفتی با من باش ، تو را غرق آرامش میکنم ....

وچقدر فهم این جمله به من قدرت داد، زیرا مطمئنم مرا میبری به جایی که انتظارش را دارم.

امروز برایم خیلی ارزشمند است ،‌ هیچگاه حسرت نمیخورم که چرا راهی را نرفتم‌ ، مهم حال است که ، دنیای خودم راعالی ساختم وحالا نوبت شروعی دوباره است... امروز از هر روز دیگر بیشتر درک میکنم که:

زندگی خیلی آسان است ، زندگی خیلی شیرین است!

هر روز.... روز تولد منست وزندگی هدیه تو به منست. خدایا شکرت.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام سلام صبحتون بگووووودی دختر گلیا😚😚😚

سلام عزيزم صبحت بخير

اين دستور چند تا سوپ بازم برات ميزارم اگه خواستي،فقط ببخشيد نتونستم تايپ كنم اگ نتونستي دستخط خرچنگ قورباغمو بخوني بگو واست تايپ ميكنم😘😘