2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال.خوب#  

🦋 ترس از تنهایی

وقتي يكبار محكم بايستي و با ترس از تنهايي ات مقابله كني، قدرتي خواهي گرفت كه بعد از آن هرگز با اين ترس روبرو نخواهي شد.
تو اين ترس را شكست ميدهي و ياد ميگيري كه در تنهايي ات ميتواني كتاب بخواني، فيلم ببيني، فكر كني، موسيقي گوش بدهي، لباس هاي زيبا بپوشي، در شهر بچرخي، از گل ها و درختان عكس بگيري، بنويسي، خوراكي هاي خوشمزه را امتحان كني، كار كني، بنويسي، قلم و كاغذ بخري، دوستان جديد پيدا كني، دوستان قديمي ات را ببيني، ورزش كني، هدف هاي جديدي را دنبال كني و خودت را پيدا كه نه، بلكه بسازي. چون ياد ميگيري كه تو در تنهايي ات، تنها نيستي. تو خودت را داري و هر لحظه ميتواني انتخاب كني كه تنها نباشي، اما خودِ جديدت به تو اجازه نميدهد كه روي ارزش هايت پا بگذاري. خودِ جديدت يعني ارزش هايت، همه كسي كه ساخته اي.
وقتي ترس از تنهايي را شكست ميدهي تازه ميفهمي خيلي از آدم ها و عشق هايي كه به خاطرشان آزار ديده اي، آدم ها و عشق هاي ارزشمندي نبوده اند، چون آدم ارزشمند با تو خوب تا ميكند و عشق ارزشمند به تو احساس بزرگي و غرور ميدهد.
آن زمان ميفهمي كه خودت چقدر بزرگتر و مهم تر از اتفاقات زندگي ات هستي.
تو در تنهايي ات همه كار ميتواني انجام بدهي، تنهايي ترسناك نيست عزيز. همانطور كه داشتنِ يار، لزوما لذت بخش نيست.

😊
سلام دوست جونیا ببخشید دیروز و امروز خیلی شلوغ بودم نه ورزیدم نه ماسکیدم نه غلط دیگه ای کردم آن شالل ...

خدا رو شکر که خوبی عزیزم😍😍😍😍

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بچه ها ما از ماشینمون یه سر و صدای ریزی میومد رسیدیم قم اومدیم تعمیرگاه، دیدین که مردا چقققد به ماشینشون حساسن 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بچه ها ما از ماشینمون یه سر و صدای ریزی میومد رسیدیم قم اومدیم تعمیرگاه، دیدین که مردا چقققد به ماشی ...

انشااله چيزي نيست،ما از ماشينمون بوي سوز اومد گفتيم دارن بيرون يه چيزي ميسوزونن😅😅😅

رفتيم وسط بيابون كولر ماشينمون خراب شد نگو فن كولر تو گرما كامل اب شده بود🤣🤣🤣🤣🤣

فكرشو بكن سه ظهر تابستون خوزستان ،رسما كباب شديم تا رسيديم به شهري درستش كرديم

لهنت# به خو دروي ايراني

انشااله چيزي نيست،ما از ماشينمون بوي سوز اومد گفتيم دارن بيرون يه چيزي ميسوزونن😅😅😅 رفتيم وسط بيا ...

لععععععنت

رو به راهید عزیزم؟ماشین اوکی شد؟رسیدی خبر بده

هننننننوز تعمیرگاه ست، منو رادین هم پارک روبرو تعمیرگاه رو وجب به وجبشو گشتیم، حالا که کاپوت رو زده بالا دیگه گفته کلا به همجااااااش دستی بکشه،راه زیاد نمیشه ریسک کرد باید خیالش راحت بشه از ماشین که بی استرس بشینه پشتش

الان در کاپوت بسته شد، رفت تسویه