2777
2789
حسن کچل ای تنبل 😝😝عیب نداره تو هم گرفتاریت این مدت زیاد بوده اگه وقت نمیکنی اونجا اماده هست خیلی م ...

😍😍😍آفرین‌ ب سلیقت‌ . اره‌ میدونم سایت رنگی رنگی هم داره‌ از اونجا سفارش‌ میدم

تنبل خان😑😑😑 درست كني با حال تره،آرادم ميبينه حتما خوشش مياد ولي امادشم هست

😂😂😂😂 انقدر کار دارم‌ اینا توش‌ گم ان‌ 

پارسال‌ نبودی ببینی‌ من جای آراد پیش میرفتم🤣🤣

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نيكي اي تو روحت بيا بگو ببينم خودت چقد چالشوتو رعايت كردي😑😑 @_nikii_    

🤣🤣🤣🤣🤣 همشوووووو‌😝😝

فقط دیروز‌ نتونستم‌ امروز هم سوپ نداشتم‌ بخورم‌ جاش عدسی آماده گودزیلا‌ از بیرون گرفت اون رو خوردم هم شام‌ هم نهار. 

يادمه عزيزم  چالشم رو  از برنامه بهار جون كش رفتم😬😬 واسه خاطر اينكه خودم دير وقت شام ...

🤣🤣🤣🤣🤣ممنون بابت چالشت‌ من رو از دست چالش‌ نیکی خل و چل راحت‌ کردی😂😂😂

می توان هر روز و هر شب

روی لب، لبخند داشت

می توان باکهکشانِ این جهان

پیوند داشت

با امید و عشق؛

دنیا جای خوبی می‌شود

می توان هر لحظه

رویاهای بی مانند داشت

سلام صبحتون بخیر

امروزتون سرشار از آرامش و امید🌹

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

شنبه ۱۶شهریور1398

"امروز،  میدانم برای بدست آوردن موفقیت بــــــاید هزینه آنرابپردازم"

خدایا‌!

به من بفهمان که موفقیت یک شبه بدست نمی آید

گاهی چنان تعجیل در خواسته هایم را دارم  که مناعت طبع تورا از یاد میبرم، چرا که تو خود پیشقدم در اجابت خواسته های من هستی و من با ندانم کاری و ذهنیت غلط آنرا به تعویق میندازم

مهربانا!

یاریم کن تا درک کنم،دستیابی به هر موفقیـــتی هزینه ای دارد،گاهی هزینه موفقیت ، رنج و خستگی و گاه مادی و گاه محرومیت از یه لذته و گاهی سرزنش وتمسخر دیگرانه.

تو یاریم کن و دستم را رها مکن

سلام دوستای گلم خوبید 😘😘😘😘

@wonderwoman2019 مهربونم بهترینهارو برات میخوام حتما حتما به موفقیت میرسی منکه مطمئنم واقعا😊

@bahar49 عزیزدلم خوبی ،دیروز دوباره گودی رو بردم دکتر گفت گلوش چرک کرده آنتی داد فعلا خوبه خداروشکر 😊

@مهدیه130 سلام عزیزم کنار مامان خیلی خیلی بهت خوش بگذره😊

@gisookamand عزیزم چالشت عالیه 😊

@_nikii_ عزیزم آراد خوبه 😘

سلام دوستان گلم، من دیشب ولیمه خاله بودم یه ۶ تا ق پلو خوردم آآآآخ چققققد چسبید، نیکی خدا بهت انصاف بده، سرویسمون کردی خواهر، حالم از نون رژیمی بهم میخوره دیگه

پیادروی رو هم رفتم، خیییالم راحت شد، 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

چالش گیسو انجام دادن در اینجا برام سخته، ۷ ٨ شام خوردن وقتی مهمانی نمیشه، حالا شبای که خونه مامانم میتونم یه کاریش کنم، رقص که دیگه اصلا نمیشه، 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
چالش گیسو انجام دادن در اینجا برام سخته، ۷ ٨ شام خوردن وقتی مهمانی نمیشه، حالا شبای که خونه مامانم م ...

🤣🤣🤣🤣 یه هو پاشو جلوشون‌ قر بده‌ . بگو مجبورمممم‌ مجبور