2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا لوبيا چيتي هر ١٠٠ گرم ٣٤٠ كالري ران مرغ بدون پوست هر ١٠٠ گرم ١٧٧  جو پرك هر ١٠٠ گرم ٣٦٠ ...

عزیزم پخته رو زده....

اینا کالری پختشون اینقده

خواهش میکنم😚😚

چون خونه سازمانی هستیم بسته ی پستی تحویل گرفتن نیاز بع هماهنگی قبلی داره و کلی دردسر داره...خودم یکی درست میکنم دیگه...اینم رو همه ب خودکفایی ها خواهر😂😂😂😂

😊
@مهدیه130   امروز نیومدی وزنت رو بگی 🤔🤔🤔

بهاری باور میکنی یادم نبود امروز یکشنبه است، زندگیم رو دور تنده، فقط دارم دنبال زمان میدوم، همین الان نشستم رو مبل، از صبح که بیدار شدم یا پشت فرمون دنبال کلاس رادین و خرید بودم یا پشت چرخ خیاطی در حال مانتو دوختن جمعه میحواییم بریم کرمان، یا در حال غذا پختن و شستن، مهمانم هنوز هس، فردا هم سه نفر دیگه اضافه میشن.

دلم برای روزای خودم و ریتم ملایم زندگیم تنگ شده، الان ۶ شب که سر جا خودم نمیخوابم، اتاق رادین رو دادم مهمان، رادین اومده جا من،یه دوش میخوام بگیرم بدو بدو،

فقط حواسم هس سالم خوری کنم، شام ساعت ۷ ٨ سالادی، شیری بیسکویت رژیمی از این دست چیزا بخورم، نون و برنج هم که نیکی کلا حذفش کرده، البته برا من بهتره اینقد شلوغ و پلوغ که متوجه نمیشم چقدر میخورم الان دیگه کلا حذف راحت

خلاصه خیلی حرف زدم و نالیدم ببخشید، حتما دفعه بعد باحال و انرژی میام، 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بهاری باور میکنی یادم نبود امروز یکشنبه است، زندگیم رو دور تنده، فقط دارم دنبال زمان میدوم، همین الا ...

عزیزم خسته نباشی ولی تو این شلوغیات خودت از همه چی مهم تری اینو همیشه یادت باشه😘😘😘

خببب من برنامه رو نوشتم الان تموم شد اگه میتونید از رو این پیداش کنید ی دس ممه بهتون جایزه  میدم 🤣🤣🤣🤣🤣

دونه دونه تمرینارو دیدم  نوت ورداشتم چشم به حرکات بوده نوشته هامو فقط خودم میفهمم جلو نور لامپم راه میرن چه رسد به افتاب🤣🤣🤣🤣 

نگلان نباشید  نمیخواد ازتوش برنامه رو دارید خودم دراوردم تایپم کردم فقط فردا پا شدم لینک تمرینا رو پیست کنم توش برای فرمدهیون گرامی میذارم 😚😚😚ناهارمم پخیدم برم لالا لنگ ظهر میبینمتون 😝😝😝

اودافظ🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️

😊

نیایش_صبحگاهی#  

دوشنبه۱۲شهریور1398

معبودم ! به من صبر بده ، در واقع صبر مرا میسازد و دلهره درونم را از بین میبرد.

آرامش من ! وقتی خیری به دیگری میرسونم، کمک کن تا توقعی از او نداشته باشم ، توقع مرا رنج و آزار میدهد.

ماه عشاق الهی ، ماه سربداران كوی دوست ، از راه رسید،کمک کن تا درک کنیم آزادیخواهی و آزادگی و زیر یوق ستم نبودن را... راه آن امیر عشق و عرفان را ...

و مسئلت دارم تا بر تن و جانمان لباس عافيت و بر مالمان بركت و خير و فراوانی و بر قلب و روحمان نور عنايات الهيت را بتابانی.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
عزیزم پخته رو زده.... اینا کالری پختشون اینقده خواهش میکنم😚😚 چون خونه سازمانی هستیم بسته ی پستی ...

هوم كه اينطور،اينجا خونه سازماني شركت نفت كه آزادن اما از نظامياش خبر ندارم

شهرزاد جون فكر كنم اينا خام باشن ديشب داشتم ميگشتم تو نت اينو ديدم👇🏻

بهاری باور میکنی یادم نبود امروز یکشنبه است، زندگیم رو دور تنده، فقط دارم دنبال زمان میدوم، همین الا ...

حسابي گرفتاري پس ،البته يه گرفتاري شيرين😚

انشااله كرمان بهت خوش بگذره عزيزم🤗🤗🤗🤗