2777
2789
دور از جونت منم میخوام پری شم ولی هفته قبل سایز گرفتم تغییر بادسنج و رونام محسوس بود ولی بازو و جی ج ...

مرسی که گفتی😚😚 اگه تونستی سایزارو بذار هروقت تونستی منم پری بشم میگیرم میذارم...بعدم ایشالا برنامه جدید

😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربونت برم😚😚 خوب کردی گفتی چون دیگه ۳ ماه گذشته باید عوض بشن فقط فک کردم تو هم انجام میدادی ...

من تا قبل از اون اتفاق‌ مرتب انجام دادم‌ از اون‌ به بعد شل شدم  چند روز که اصلا‌ نرسیدم‌ بعدش هم به زور انجام میدادم مثل قبل نبودم‌ . این ماه هم تموم شه از مهر باشگاه میرم‌ خیالم راحته

سلام دوستای عزیزم و بهترینهایی که من دارم نمیدونید توی این چند روز چقد دلم برا شماها تنگ شده بود😘😘😘😘

گوشیم رو گودزیلای ........... رو گرفته بود. 

فعلا هم در محدودیت هستم خوشگلا ببخشید اگر زیاد نتونستم بیام .

@wonderwoman2019  

@bahar49  

@مهدیه130  

@_nikii_  

@gisookamand

خیلی خیلی دوستون دارم و ممنونم بخاطر محبتاتون نمیدونم خدا چقد دوسم داشته که شماها کنارم هستید 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🤩😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلاااااام 🌹

صبح زیبایِ چهار شنبه تون بخیر

و نیکی

به طلوع دوباره زندگی

سلام بده و خـدا را

بخاطر دیدن روزی دیگر

و امیدی دیگر شکر کن

الهی امـروز

یه دنیا سلامتی و آرامش

همراهتون باشه 😍

نیایش_صبحگاهی#  

چهارشنبه ۶شهریور1398

جان‌جانان! دلم را رنگ بزن ، رنگی خدایی ، تا هیچ رنگی بالاتر از رنگ تو ، در دلم جولان ندهد.

مرا سرمست از عشقت کن ، تا پروانه کنار شمع از من یاد بگیرد که چگونه شیدایی کند....

مرا از نعمت سپاسگزاریت محروم نکن ....بگذار  زندگی ام پر شود از برکت و نعمت و رحمتت...

از سفره رحمتت ، توشه ای عطا کن تا خیلی هارو میهمان قلبم کنم ، ثروتی ببخش تا زندگی ام پر از بخشش و صفا شود....

حال.خوب#  

من محبوبترین مهمان خالق هستم ، معبودی که مرا فوق العاده آفرید ، خدایی که به ذهنم ، قدرت ماورایی بخشید، تا در روی زمینش به کمال برسم، آنچنان که خود در روی زمین خالق ، مکتشف و مخترع باشم...

ای مهربانترین، من استحقاق بهترینها را دارم،چون نماینده تو در این جهانم.

امروز روزی تازه وشروع عالی برای تصمیم های جدید من است،

خدایا شکرت...