2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم ولوووجککک 😍😍😍همشون همینن ی جا بند نمیشن طفلیا سرگرمی بیرونی هم ندارن مث اون وقتای ما بیرو ...

ما حوصله نداریم بخدا 

راس میگی قدیم ما همش خونه خاله هامون با دخترخالهام بازی میکردیم. الان این هیجا بچم نداره بره جز خونه مامانم

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
ما حوصله نداریم بخدا  راس میگی قدیم ما همش خونه خاله هامون با دخترخالهام بازی میکردیم. الان ای ...

اره والا ما یا کوچه بازی میکردیم یا مهمون میومد یا مهمونی می رفتیم...الان مدل زندگیا همه جوره فرق کرده اینام طفلیا تقصیر ندارن اینقدم زندگیا دردسراش زیاد شده ک پدر مادرا هم هزار جو فکر و خیال دارن سخته همیشه دل به دل بچه ها بدی..

😊
اره والا ما یا کوچه بازی میکردیم یا مهمون میومد یا مهمونی می رفتیم...الان مدل زندگیا همه جوره فرق کر ...

دقیقا😊😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

معرفی ۱۸ مورد از تنقلات بدون قند، خوشمزه و سالم

تنقلات بدون قند وعده‌هایی هستند که سطح قند آن‌ها پایین است یا بدون قند تهیه می‌شوند. افراد دیابتی بهتر است از این مواد غذایی بهره ببرند تا بتوانند به راحتی سطح قند خونشان را کنترل کنند.

۱. پاپ کورن (ذرت بو داده)

۲. کره بادام زمینی

۳. ماست یونانی

۴. سیب سبز

۵. میوه خشک

۶. کشمش و مویز

. کاهش چشمگیر قند خون و هموگلوبین A1C از فواید مصرف کشمش و مویز به عنوان میان وعده در روز است.

۷. زیتون

۸. کرفس

۹. چایی و دمنوش

۱۰. توت

۱۱. آووکادو

۱۲. گیلاس

۱۳. آجیل بدون نمک

۱۴. حمص

حمص یک غذای ساده و لذیذ است که ارده، نخود پخته، سیر و روغن زیتون از اصلی‌ترین مواد تشکیل دهنده آن هستند. این غذای مدیترانه‌ای_ عربی که این روز‌ها طرفداران زیادی دارد، بسیار مقوی و سالم بوده و سرشار از پروتئین و چربی غیر اشباع است. حمص تأثیر زیادی بر سلامت قلب دارد و می‌توان آن را به عنوان تنقلات بدون قند در میان وعده‌ها میل کرد.

۱۵. اسموتی خانگی

۱۶. بورانی اسفناج

۱۷. جوی دوسر

۱۸. سالاد

تغذیه#  

😊

برای کاهش چین و چروک پوست،درمان لک و پیس و لایه برداری پوست از فلفل سیاه استفاده کنید

آنتی اکسیدان‌های موجود در فلفل سیاه با رادیکال‌های آزادی که سبب علائم پیری می‌شوند و به پوست آسیب می‌زنند مبارزه می‌کند

مقداری فلفل سیاه دانه ای را خرد کنید و اسکراب درست کنید. می‌توانید یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده و یک قاشق چایخوری ماست را با هم ترکیب کنید و آن را به صورت‌تان بزنید و بعد از 20 دقیقه بشویید.

این ماسک صورت کمک‌تان می‌کند پوست‌تان را لایه براداری کرده و آن را صاف و درخشان کنید. فلفل سیاه به بهبود گردش خون و تامین اکسیژن و مواد مغذی بیشتر برای پوست کمک می‌کند و خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی آن از بروز آکنه پیشگیری می‌کند.

طبق یافته‌های علمی، پیپرین موجود در فلفل سیاه می‌تواند جایگزین طبیعی و بی‌ضرری برای داروهای شیمیایی پوستی باشد.

😊

حال.خوب#  

چند نکته برای خانمها❤️

_روزانه حداقل ۵ دقیقه به خودتان زمان دهید، موسیقی آرامی را پخش کرده و چایی در آرامش بنوشید و به رویاها و برنامه‌های شخصی خودتان فکر کنید و برایشان برنامه اجرایی بریزید.

_مدیتیشن و یوگا را اصلا  فراموش نکنید.

_ ورزش را از خودتان دور نکنید، اگر می توانید مرتب به کلاس های ورزشی بروید، اگر فرزند کوچک در خانه دارید و یا هزینه‌های کلاس های ورزشی برای شما بالاست می توانید با برنامه های تلویزیونی و یا انفرادی نرمش کنید، برقصید

_لباس های کهنه، پاره و آنهایی که بر اثر شستشو از رنگ و رو رفته اند را دور بریزید، هیچ چیز مثل لباس کهنه ای که به تن شما زار می زند، چهره تان را پیر و روحیه تان را افسرده نمی کند

_هر روز صبح موهایتان را شانه بزنید و ابروهایتان را مرتب کنید، سعی کنید یک گلسر زیبا و راحت هم به موهایتان بزنید و یا یک روز موهایتان را ببافید و روز دیگر یک مدل دیگر، موهای خانم ها در زیبایی شان تاثیر فوق العاده ای دارد.

_از گردنبند و گوشواره هایی که در اعماق کمدتان مخفی کرده اید، لذت ببرید، آنها را بیرون بیاورید و هر هفته از یکی از آنها استفاده کنید.

می توانید با زدن یک رژ لب زیبا، روح خود را شاد کنید.همیشه برای دل خودتان به خودتان اهمیت بدهید نه یک نفر دیگر

_کارهای خانه را صبح ها انجام دهید که بعد از ظهر ها در کنار همسر و فرزندانتان باشید

😊

پاها چه چیزی در مورد سلامتی شما می‌گویند

_ریختن موی روی انگشتان پا

مشکل چیست؟ جریان خون ضعیف

پیاز موهای پا، خون کافی دریافت نمی کنند و بی فعالیت باقی می مانند. این مشکل اصولا در پاهایی که همیشه سرد هستند بیشتر بروز می کند

_خمیده شدن انگشتان پا

مشکل چیست؟ مشکلات مربوط به ریه، روده و معده و قلب

_پاهای همیشه داغ

مشکل چیست؟احساس گرمای زیاد در پاها نشانه وجود مشکل در اعصاب پاهاست.

_بی حسی (کرخت بودن انگشتان پا)

مشکل چیست؟ انواع مختلف دیابت

_شکننده بودن ناخن های پا

مشکل چیست؟شکننده بودن ناخن های پا نشانه کمبود ویتامین های A و D است.پدیده رینو (گردش خون)، کم کاری غده تیروئید، مشکلات ریه، سل و سندروم Sjogren’s نیز می توانند از دیگر دلایل شکنندگی ناخن ها پا باشند.

_دردناک، ملتهب و قرمز شدن انگشت بزرگ پا

مشکل چیست؟ نقرس

_گرفتگی عضلات پا

مشکل چیست؟ کم آبی یا پتاسیم پایین

_فرورفتگی‌های روی ناخن پا

مشکل چیست؟ پسوریازیس

پسوریازیس هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن سیگنال‌های اشتباهی می‌فرستد.

😊

دوستان من یه کم از اطلاعاتم با توجه به کلاسهای که رفتم در اختیار شما هم بذارم، من خودم بکار گرفتم در روابطم خیلی اثرات خوبی به همراه داشته

وقتی رادین میاد از باباش پیش من شکایت که بابا اینجوری کرد اونجوری کرد من فقط شنونده ام، تو چشاش نگاه میکنم معمولا میگم خب باشه، خیلی وقتا میگه و میره، گاهی هم میگه بگو نکنه بگو نگه، من نهایتش میگم خودت مشکلتو حل کن، حرف بزن بگو ناراحت میشی، اصلا خودتونو وسط بحث فرزند و پدر قرار ندین، حتی اگه صد در صد بابا داره چرت و پرت و اشتباه میگه جلو بچه ها اصلا وارد بحث حرفت درست نیس نشین، اگه نمیتونید سکوت کنید صحنه رو ترک کنید، هنسفری بزارید نشنوید،

اینجوری حل مسئله یاد میدین به بچه‌ها،

اینکه سریع وارد جبهه بشین علیه بابا دو تا حرف هم بهش بگید، اعتماد و اطمینان بچه رو از بابا کمرنگ و کمرنگ میکنید،

مخصوصا در مورد دخترا خیییلی دقت کنید که یه رابطه عاطفی خیلی قوی با باباشون داشته باشن، تو سن نوجوانانی اگه رابطه با پدر قوی و پررنگ و پر از محبت و دوستی باشه، بخاطر کششی که تو اون سن به جنس مخالف است، اگه رابطش با باباش قوی نباشه خیلی زود و با کوچکترین حرف محبت امیزی از بیرون جذب میشه

کاش میشود اینجا پیام صوتی گذاشت، راحتر و بهتر میتونستم حرف بزنم

ببخشید زیادی و هم زیاد صحبت کردم شماها، همه اهل مطالعه و تحقیق هستین

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم