2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم بیرون بودم فقط یسر میومدم میخوندمتون😆😆

خواهش میکنم عشقم شوخی کردم باهات😘😘😘میدونم جمعه بوده و سرت شلوغ😜شهرزاد میگفت سها وسط جوج خوردن میاد لایک میکنه میره🤣🤣🤣

سلام صبح بخیر عشقولیا😙😙😙😙😙😙 ماسک کتان زدم  راستی من خوده تخمشم دیدم حیفه بعد که صاف کرد ...

منم مریم جون وقتی خام میدرستم صاف نمیکنم با ژل و تخم رو با هم میزنم🤣

منم مریم جون وقتی خام میدرستم صاف نمیکنم با ژل و تخم رو با هم میزنم🤣

پس چه عالی میشه 😉😉😉😉😉

راستی مگه غیر خام جوره دیگه هم میدرستی کلک؟؟؟؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
امروز ملینه جون افتخار داد تا ۷خوابید مامانشم خوابید در نتیجه ورزشام تربچه ام مونده احتمالا تا شب که ...

پس چه کیفی کردی امروز کلی خستگیت دررفت😊😊😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
پس چه عالی میشه 😉😉😉😉😉 راستی مگه غیر خام جوره دیگه هم میدرستی کلک؟؟؟؟

اره دیگه گفتم که قبلا دو مدل میدرستم ولی طبق امتحان من خامش بهتر جواب داد به من 

ی مدلش اینه که مثلا دو ق تخم کتان رو میکوبم میریزم تو تقریبا نصف لیوان کمتر ابجوش شب تا صبح میزارم تو یخچال صبح صاف نمیکنم با همون تخم و ژل میزنم به صورتم 

ی مدلم نصف لیوان تخم کتان رو با دو لیوان ابجوش میزارم ی رب بیست دقیقه جوش بخوره بعد صاف میکنم تو ژلش ی مقدار روغن ارگان یا بادام میریزم تا ی هفته تو یخچال میمونه 

سلام دوست جونيا  بچه ها تو ني ني سايت با يه نفر دوست شدم  از خانمه خوشم نمياد  چطو ...

بوگو برو گم شو اودافظ🤚🏼🤚🏼

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سلام دوستان، صبح بخیر من دیشب خواب نرفتم، از دو نیم تا چهار و نیم، خواب رفتم، همممممش نوشتم نوشتم نو ...

موفق باشی عزیزم ‌ جشن رادین کوچولو مبارک😍😍

آراد ۲۹ جشن داره

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)