2777
2789
عنوان

عددبتا

234 بازدید | 20 پست

سلام خانومای عزیزآبجیم یه هفته پریودش عقب افتاده بی بی چک زد مثبت شد بعدرفت سونوگرافی اصلا ساک حاملگی مشخص نشد اما گفتن باید آزمایش بده .آزمایشش عددبتاش۲۶۲ بود.دکترگفته احتمال بارداری خارج ازرحمه.گفته یافردا بیا سونو واژینال یاصبرکن تایه هفته دیگه دوباره آزمایش بده شایدبره بالا عددبتات.به نظرشما چیکارکنه الان کیاتجربه داشتن توروخدا راهنمایی کنین

خدایاشکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی امکانش هست عددبتاش بره بالا .

بعله معلومه که میره ۴۸ ساعت دیگه یه آزمایش بده سونو هم بزاره یه هفته دیگه بره تو سونو بعد دوهفته تاخیر ساک دیده میشه تو۸هفته هم قلب تشکیل میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲

واسه سونو واقعا زود رفته ولی 48ساعت بعد آزمایششو تکرار کنه اگه دو برابر شد نرماله ساک وقتی رویت میشه که عدد بتا 1500به بالا بشه واسه سونو واژینال و2500به بالا بشه واسه سونو شکمی پس خیییلی زود رفته سونو به حرف این دکترا هم گوش نکنین فقط استرس میدن من خودم سابقه بارداری خارج رحمی دارم درد یکرف پهلو داری لک بینی هم داری عدد بتا هم خوب رشد نمیکنه

بعله معلومه که میره ۴۸ ساعت دیگه یه آزمایش بده سونو هم بزاره یه هفته دیگه بره تو سونو بعد دوهفته تاخ ...

جدی پس چراگفته خارج ازرحم.پس واسه سونوزودبوده؟ممنون ازراهنماییت عزیزم

خدایاشکرت
جدی پس چراگفته خارج ازرحم.پس واسه سونوزودبوده؟ممنون ازراهنماییت عزیزم

دکترش الکی استرس داده معلومه که اخه الان دیده نمیشه شاید لقاحش دیر بوده باشه فقط ۴۸ ساعت دیگه آزمایش و تکرار کنه انشاالله که هیچ مشکلی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
واسه سونو واقعا زود رفته ولی 48ساعت بعد آزمایششو تکرار کنه اگه دو برابر شد نرماله ساک وقتی رویت میشه ...

آبجیم میگه فقط یکم درد توناحیه تخمدوناش داره مثل موقعی که میخوادپریودشه.امالکه بینی اصلانداره.به نظرتون فردابره سونو واژینال یانه.چون خیلی میترسه.اصلا سونوی واژینال چجوریه 

خدایاشکرت
دکترش الکی استرس داده معلومه که اخه الان دیده نمیشه شاید لقاحش دیر بوده باشه فقط ۴۸ ساعت دیگه آزمایش ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم انشالله.منم همین حدسو میزنم که لقاح دیرانجام شده.الان فردابره سونو واژینال مشخص میشه یانه

خدایاشکرت
آبجیم میگه فقط یکم درد توناحیه تخمدوناش داره مثل موقعی که میخوادپریودشه.امالکه بینی اصلانداره.به نظر ...

درد خارج رحمی اصلا قابل تحمل نیست اون دردی که خواهر شما داره کاملا طبیعیه لکه بینی نداره پس خیالش راحت باشه به نظر من نره سونو واژینال بهتره خطرناکه یه دستگاهیو میکنن تو واژن.همون آزمایششو تکرار کنه کافیه یه هفته دیگه بره سونو شکمی.دوست من عدد بتاش سر هردو بچه هاش 200بود الانم خداروشکر بچه هاش بغلشن پس نگران نباشه

خداازدهنت بشنوه عزیزم انشالله.منم همین حدسو میزنم که لقاح دیرانجام شده.الان فردابره سونو واژینال مشخ ...

سونو واژینال یکم سخته احتمال لکه بینی هم بعدش هست اول آزمایش بده بتا که دوبرابر شد شیاف استفاده کنه بعد یه هفته بره همون سونو شکمی 

درد خارج رحمی اصلا قابل تحمل نیست اون دردی که خواهر شما داره کاملا طبیعیه لکه بینی نداره پس خیالش را ...

انشالله که بره بالا.ممنون ازلطفت عزیزم که راهنماییم کردی.باشه پس میگم صبر کنه

خدایاشکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز