2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

516 بازدید | 30 پست

کسی بوده رحمش تک شاخ باشه؟

دکترم مشکوکه برام عکس رنگی رحم نوشته.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اشناهای ما بود بچشم اگه اشتباه نکنم هشت ماهه دنیا اومد سالم بود تو دستگاه هم نموند

خدا کنه تشخیص دکترم اشتباه باشه. گفت رحمت به سمت راست متمایله.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
نه گلم هیچ مشکلی نداشتم دو تا بچه ام دارم

من‌ میترسم‌ با‌  رحم‌ دو‌ شاخ‌ باردار‌ شم‌  البته‌ سر‌  دخترم‌  پدرم‌ در‌ اومد‌  

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
خدا کنه تشخیص دکترم اشتباه باشه. گفت رحمت به سمت راست متمایله.

سلام از رو چی گف؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من دو شاخ بودم

میگن دو شاخ خیلی بهتر تخ شاخه.

من‌ میترسم‌ با‌  رحم‌ دو‌ شاخ‌ باردار‌ شم‌  البته‌ سر‌  دخترم‌  پدرم‌ در‌ اومد‌& ...

نه عزیزم ترس نداره رحم دو شاخا مدلای مختلف دارن دکترم گفت اکه یه بچتون سالم دنیا اومده اون یکیم مشکلی نداره که خدا رو شکر همینطورم بود

سلام از رو چی گف؟

تا ته دستش رو برد داخل واژنم گفت رحمت ظاهرا صاف نیست ولی مطمئن نبود. عکس رنگی نوشته.

انشالله که به سلامتی بچت دنیا میاد نگران نباش 

باردار نیستم گفت اگر تک شاخ باشه باید ایو ای کنی. 

تا ته دستش رو برد داخل واژنم گفت رحمت ظاهرا صاف نیست ولی مطمئن نبود. عکس رنگی نوشته.

واییی چجوری دستشو برد داخل؟

خودت متوجه چیزی شدی؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰