2777
2789
عنوان

عشق به استاد/راهنماییم کنید

9173 بازدید | 42 پست

سلام

چند روزه تصمیم گرفتم به عشقم اعتراف کنم

دوسال از استادم خوشم میاد الان چندماهه که خیلییییی توفکرشم شب و روز نمونده برام کل هفته منتظر کلاساشم که بتونم ببینمش 

یه هفتس خیلی به این موضوع فکرمیکنم که بهش بگم یانه ایدی اینستاشو دارم بنظرتون چیکارکنم دارم دیوونه میشم

تصورشم برام سخته😌

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف دلتو بزن تو اینستا ولی خودت رو معرفی نکن ببین واکنشش چیه 

بعدا تصمیم بگیر که اعتراف کنی کی هستی یا نه 

ولی قبل این کار  حتما مطمعن شو که جنبه ،شخصیت ، شعور و فرهنگ  داشته باشه که وقتی اعتراف کردی پشیمون نشی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792