2777
2789

هفته هجده ام وپیش دکتر توانایی وقت گرفتم وقراره برم پیشش دوهفته دیگه،بیمارستان رضوی میخوام برم.کسی پیشش رفته کمکم کنه؟؟؟؟؟

من اسمشونو نشنیدم ولی بیمارستان رضوی با امکانات زیادش ولی پزشک های خوبی نداره.چون کم سابقه تازه وارد ...

این جزوه باسابقه هاشه مثلا،مهرورضوی میره،تعریف شنیدم ازش ولی استرس دارم بازم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی،میشه بیشتر بهم اطلاعات بدین اگه دارین من از جای دیگه میخوام بیام مشهد نمیشناسمشون

تعریف شو خیلی شنیدم عزیزم هرکی رفته راضی بوده 

دوستم ک رفته گفت توانا بوده وازش  راضی بود

من سه سال و نیم پیش دخترم و با سزارین تو بیمارستان رضوی دکتر توانایی به دنیا اورد

راضی بودم

از اواسط بارداریم پیش ایشون رفتم بارداری پرخطر هم داشتم ولی خداروشکر دخترم سالم و به موقع به دنیا اومد از سزارینشون هم راضی بودم

یا اباصالح المهدی! هرشب که انتظار تو را میبرم به روز،،،، شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز
من سه سال و نیم پیش دخترم و با سزارین تو بیمارستان رضوی دکتر توانایی به دنیا اورد راضی بودم از اوا ...

خداروشکر،دکتر بهتون سر میزد قبل وبعدزایمان؟ازبیمارستان وپرسنل ورسیدگیشون چی...میشه بیرام بگین بیزحمت

خداروشکر،دکتر بهتون سر میزد قبل وبعدزایمان؟ازبیمارستان وپرسنل ورسیدگیشون چی...میشه بیرام بگین بیزحمت

من سزارین بودم قبل از عمل که ندیدمش تو اتاق عمل دیدم بعدش هم دوبار اومد تا قبل مرخص شدنم

بیمارستان هم شانسی هست که موقعی که هستی شیفت چه پرستارهایی باشه من اولش پرستارایی بودن که فوق بداخلاق بودن و اصلا محل نمیداند وقتی شیفتشون عوض شد پرستارایی بودن که مثل فرشته بودن کادر خدماتی اش هم خوب بود

در کل از دکتر و بیمارستان راضی بودم

من اواسط بارداری هم دو سه روزی اونجا بستری بودم

بخوای در کل نظر بدی بیمارستان خوبیه

یا اباصالح المهدی! هرشب که انتظار تو را میبرم به روز،،،، شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز
من سزارین بودم قبل از عمل که ندیدمش تو اتاق عمل دیدم بعدش هم دوبار اومد تا قبل مرخص شدنم بیمارستان ...

ممنون از جوابتون.مهر هم میره.میگن پرستارای اونجا بهترن.ولی دوسدارم رضوی برم،دعاکنیدبرام

منم می رم پیش ایشون. ۴ ساله که دارم می رم برای چکاپ های معمولی تا الان که باردارهستم هم ایشون رو انتخاب کردم. همیشه خیلی تشخیص های خوبی دادن. تو مطبشون هم در مورد زایمان پرسیدم تجربه های خیلی خوبی داشتن مامانا. و اینکه می گن هر ساعتی طبیعی زایمان کنی میان و بخیه هاشون هم تعریف شنیدم. بسیار هم مهربونن و به سوالا کامل جواب می دن.

منم می رم پیش ایشون. ۴ ساله که دارم می رم برای چکاپ های معمولی تا الان که باردارهستم هم ایشون رو انت ...

بله عالین خداروشکر.من اگه خدابخواد ده روز کمتر مونده به زایمانم...انشاالله شماهم زایمان خوبی داشته باشین