2789
عنوان

سونوگرافی

152 بازدید | 21 پست

بچه ها من ۴روزپیش ازمایش دادمومتوجه شدم باردارم.

امروزرفتم دکترک گفت سه روزدیگه برم نوبت بگیرمو احتمالا نوبتم اوایل خردادبیوفته حالا میخوام بدونم تااونموقع صبرکنم بعددکتربرام بنویسه سونوی اول رو یاخودم ی سونو برم؟یابرم مرکزبهداشت تابرام سونوبنویسه؟میشه راهنماییم کنین؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هفته ۸ برو سونو واس تشکیل قلب .قبل اون سونو لازم نیس

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

خب اوایل خرداد نمیگی مگه همون موقع برو عزیز جان زودتر رفتی برا خودت دردسر درست میکنی.نشون نمیده هی باید سونو تکرار کنی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چند هفته ای

نمیدونم راستش.اماازعددبتام ک ۱۰۰۰بود بچه هاگفتن احتمالا سه یاچهارهفته این حدودابایدباشم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
اگه مشکلی نیست تا هشت هفتگی صبر کن و بعد برو

چ مشکلی مثلا؟فقط کمردرد دارم وبیحالم ک تونت خوندم اوایل بارداری طبیعیه درسته؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
هفته ۸ برو سونو واس تشکیل قلب .قبل اون سونو لازم نیس

پس تاقبل اون لازم نیس کارخاصی انجام بدم؟فقط مرکزبهداشت برم؟ خب سونو نرم چطوربفهمم هفته چندم😁😁

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
نمیدونم راستش.اماازعددبتام ک ۱۰۰۰بود بچه هاگفتن احتمالا سه یاچهارهفته این حدودابایدباشم

پس بزار قلب تشکیل بشه بعد برو حدودای هفته های هفت و هشت.انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

پس بزار قلب تشکیل بشه بعد برو حدودای هفته های هفت و هشت.انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

ممنون عزیرم.انشاالله♥️♥️

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
پس تاقبل اون لازم نیس کارخاصی انجام بدم؟فقط مرکزبهداشت برم؟ خب سونو نرم چطوربفهمم هفته چندم😁😁

از روز اقدامت بشمار 😋😂!همون بهداشت بری بهت میگه هفته چندمی گلم! فولیک اسیدم بهت میدن با ویتامین دی!البته بعضیا میگن ویتامین دی نخوردن

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
برو بهداشت برات مینویسه،اگه دوسداری برو بیمارستان دولتی سونو بده  ک هزینه کم میفته،ولی صبح زود ...

مرسی ازراهنماییت عزیزم.تواولین سونورو هفته چند رفتی؟

متولد۷۶هستی😍😍چقدخوشحال شدم یه خانوم باردارهمسنوسال خودم دیدم😍🙈🙈

خدایا مرسی🙏❤🙏