2789
عنوان

دوتا سوال

94 بازدید | 12 پست

اول اینکه چرا صفحاتی که حتی هنوی تعطیل شدن جز پربازدید ها هستن؟ مثل عکس از دو استاد خارجی الان رفتم دیدم تعطیل شده باز جز پربازدیدها هستن؟

چرا مطالبی مثل شوهرم کتکم زد ؟ مادرشوهرم ال کرد بل کرد و شبیه اینا طرفدار داره ولی تاپیک های مذهبی یا مناسبتی حتی سوال در مورد خود بچه ها ( نوزدان)  بازدید نداره؟

شاید چون خانما یکم خاله زنک تشریف دارن 

دین و‌مذهب برای مردم شده کلا یه مبحث جدا از زندگی 

غافل از اینکه دین و‌مذهب برنامه لحظه لحظه زندگیه 

میگن خواستگارم ال باشه بل باشه مذهبی هم باشه 

خب عریزم طرف مذهبی واقعی باشه قطعا معیارهای یه انسان باشرافت و خوب ‌ رو داره

شاید چون خانما یکم خاله زنک تشریف دارن  دین و‌مذهب برای مردم شده کلا یه مبحث جدا از زندگی  ...

دقیقا من چند تا تپیک مذهبی گذاشتم چندان بازخورد خوبی نداشتم . یه جوری که  نگار تو کشور اسلامی زندگی نمیکنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا من چند تا تپیک مذهبی گذاشتم چندان بازخورد خوبی نداشتم . یه جوری که  نگار تو کشور اسلامی ز ...

بقول یه شهیدی 

تو جامعه اسلامی 

مظلوم ترین ها همون حزب اللهی هان بخدا 

من دانشگاه علوم قران خوندم منتها یک عده از مسوولان خود دانشگاه جوری رفتار میکردن انگار حقیرترین انسانی 

من رشته رو برای فهم خودم خوندم نه کار و فلان 

خلاصه میخوام بگم حتی رشته دانشگاهیشم اینجوریه وای به حال بستر زندگی ها 

بقول یه شهیدی  تو جامعه اسلامی  مظلوم ترین ها همون حزب اللهی هان بخدا  من دانشگاه ...

اره ادم بغضش میگیره . خفه میشه . بیشتر تاپیک هایی که اینجا میزارن بعد مشخص میشه که دروغ بوده و برای جلب توجه . نمیدونم . نمیتونم درک کنم چرا از دین فراری هستن ؟ وقتی کشورهای غربی دارن کلمه به کلمه صحیفه سجادیه قران نهج البلاغه رو تحلیل میکنن  میتونم بگم  بیشتر  مردم  از  این کتاب ها غافلن

من اگه سوالی داشته باشم تاپیک میزنم.اصلا هدفم این نیست که پربازدیدبشه فقط دوست دارم ازتجربه های دیگر ...

خیلی هاشون الکیه 

وقتی از مادرشوهر خواهر شوهر و..... بد میگن تعجب میکنم ایا خودشون خواهر شور نیستن؟ یا مادرشون مادرشوهر یکی نیست ؟ دوست دارن عروسشون براشون اونجور تاپیک بزنه؟

اره ادم بغضش میگیره . خفه میشه . بیشتر تاپیک هایی که اینجا میزارن بعد مشخص میشه که دروغ بوده و برای ...

انشالله اقا میاد درست میشه 

تو اخر الزمان نگه داشتن ایمان مثل آتش گداخته تو دسته 

این حدیثه واقعا همینه اما جونمون هم بسوزه نگهش میدارم 

واقعا آدم امام علی و امام‌حسین ‌نداشته باشه چی میخواد کنه دیگه چی داره اصن!!

انشالله اقا میاد درست میشه   تو اخر الزمان نگه داشتن ایمان مثل آتش گداخته تو دسته  ...

اره اینم حدیث رو من هم خیلی قبول دارم در این برهه از زمان . جون ها  وضعیت جامعه میگم همون وعده الهی هستش .  هیچ خبری از دین نیست . از خدا نیست . به کجا داریم میریم . نمیدونم بعضی وقتها ادم میان این همه جمعیت احساس تنهایی میکنه . غریبی میکنه . وای از دل امام زمان عج چقدر غصه میخوره فدای دل نازنینش بشم من

خیلی هاشون الکیه  وقتی از مادرشوهر خواهر شوهر و..... بد میگن تعجب میکنم ایا خودشون خواهر شور ن ...

من اصلا سمت اینجور تاپیکها نمیرم.بنظرم یاالکین یااینکه واقعی ولی اینقدر ظرفیت ندارند که ازشون انتقاد بشه خیلیا هم میریزن سرآدم که چرا دفاع میکنی!!!!

اتفاقاترجیحم اینه برم تو تاپیکهای کم بازدید واگه کمکی ازم بربیاد راهنماییشون کنم

من اصلا سمت اینجور تاپیکها نمیرم.بنظرم یاالکین یااینکه واقعی ولی اینقدر ظرفیت ندارند که ازشون انتقاد ...

اخه درستش همینه . ا مثلا دیدم تاپیک زده با شوهرم حرف شده یا ..... پیشنهاد داده برو طلاق بگیر . مگه زندگی کشک یا لباس  زود زود عوض کنی نوش رو بخری