2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 60 پست
بايد بهش ميگفتي البته بيشتر از ي حدي هم ك نميتونن بي حسي بزنن

بهش میگفتم هی اشاره میدادم هی میگفت الان تموم میشه ، فقط یه آمپول بود ، من نیم ساعت بیرون نشسته بودن حین کار یهو زنگ زدن بهش برای لوازم پزشکی

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارتودنسی واسم مهم نیس اون دندون کشیدنش داره سکتم میده 

بگو اسپری بزنه لثت بیحس بشه بعد امپول بزنه موقع کشیدن که دردی نمیفهمی همچی اون امپولشه

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
بگو اسپری بزنه لثت بیحس بشه بعد امپول بزنه موقع کشیدن که دردی نمیفهمی همچی اون امپولشه

من حالا ازون آمپوله خوشم میاد نمیدونم چرا 😂

بهش میگفتم هی اشاره میدادم هی میگفت الان تموم میشه ، فقط یه آمپول بود ، من نیم ساعت بیرون نشسته بودن ...

انقد بدم مياد ازشون

چقدر پول ميگيرن ب مريض توجه ندارن

منم امروز بودم خيلي بيشعور بود وسط كار من ك همه جا پر خون عكس يكي ديگه رو نگاه كرد

بهش گفتم دستكش عوض كن بهش برخورد

پررو

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بیشترین ترسمم برای اینه که پارسال جراحی کردم و دکتر بیحسی زد و نیم ساعت و اتاقشو تغییر داد بدش با زن ...

چه نفهم بوده دور ازجونه شما ماله منو بیحسیو میزد ۲دقیقه بعد میکشید

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
من حالا ازون آمپوله خوشم میاد نمیدونم چرا 😂

واییییی پس از چی میترسی برو به امیدخدا🤣🤣

هر چی دوس داری بپرس من. این. راهو. آسفالتش کردم... درد ب آون صورت نداره... فقط موقع گذاشتنشون یکم... ...

خیلی سال بود که اصرار داشتم بر انجام دادنش ولی وقتی فضای اونجا رو دیدم و گفت دندونتو باید بکشی زیر دلم خالی شد

کلا شد 5 میلیون

چه خوب گفت بهت!  واسه من خیلی قبلتر از گرونیا رفتم گفت 10 تومن،  البته میگفت زود جواب میگیری 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
انقد بدم مياد ازشون چقدر پول ميگيرن ب مريض توجه ندارن منم امروز بودم خيلي بيشعور بود وسط كار من ك ...

آره اصن اهمیت نمیدن 

چه خوب گفت بهت!  واسه من خیلی قبلتر از گرونیا رفتم گفت 10 تومن،  البته میگفت زود جواب میگی ...

منم ۵شد۳سال پیش