2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 60 پست
همون لحظه ای که براکتو رو میخاس برات بزاره کشید دندونارو؟

ببخشید اول براکتارو چسبوند بعد۳تارو کشید سیمشو زد وکشاشو انداخت سه و۴ماه دیگم یه دندون دیگه کشید چون فکم خیلی کوچیک بودو دندونا زیاد

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

دندون کشیدن درد اصلا نداره ( حداقل برای من نداشت) اصلا نفهمیدم 

بعد از اینکه سیم ها رو میزارن چند روز اول درد داره ولی جوری نیست که نشه تحمل کرد. البته این پروسه برای هر ماه تکرار میشه 

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من گفته فک بالات کوچیکه باید 2 تا دندون رو بکشی دارن سکته میکنم 😨

من دقیقا تامرض سکته رفتم گریه میکردم به شوهرم میگفتم تو زوری بردی منو😭😭😭🤣🤣🤣

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
ببخشید اول براکتارو چسبوند بعد۳تارو کشید سیمشو زد وکشاشو انداخت سه و۴ماه دیگم یه دندون دیگه کشید چون ...

غش نکردی؟

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶
بی حس میکنن ایشالله دیگه؟

نه بابا دردی نداره که بیحس کنن فقط بخاطر فشاری که وارد میشه یه کوچولو احساس دردمیکنی

نه بابا دردی نداره که بیحس کنن فقط بخاطر فشاری که وارد میشه یه کوچولو احساس دردمیکنی

ارتودنسی واسم مهم نیس اون دندون کشیدنش داره سکتم میده 

تو انگار بيشتر ترست از دندون كشيدن هست

ك دردي نداره اصلا نميفهمي

احتمالا دندون عقلت رو بكشه

بگو خب زودتر بكشه قبلترش

البته اغلب  ك خودشون نميكشن

من از اوردتودنسي نميدونم اما دندون كشيدن دردي نداره بي حسي ميزنه چيزي نميفهمي اصلا

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بیشترین ترسمم برای اینه که پارسال جراحی کردم و دکتر بیحسی زد و نیم ساعت و اتاقشو تغییر داد بدش با زنش حرف زد و موقع جراحی بیحسی من رفت من قشنگ بخیه میزد برام روح از تنم میرفت

تو انگار بيشتر ترست از دندون كشيدن هست ك دردي نداره اصلا نميفهمي احتمالا دندون عقلت رو بكشه بگو خ ...

آره 😂😂

گفتش که حین کار میکشه

بیشترین ترسمم برای اینه که پارسال جراحی کردم و دکتر بیحسی زد و نیم ساعت و اتاقشو تغییر داد بدش با زن ...

بايد بهش ميگفتي

البته بيشتر از ي حدي هم ك نميتونن بي حسي بزنن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

هر چی دوس داری بپرس من. این. راهو. آسفالتش کردم... درد ب آون صورت نداره... فقط موقع گذاشتنشون یکم... اگه فضا واسه دندونات تنگ. باشه اره میکشه.. و بستگی داره کی دنذونات صاف بشن

توصیه ی من اینه اگر واقعا نیاز داری و بیشتر دندونات کج و. کوله آن انجام بده وگرنه بعد از چند سال اذیت و تحمل یه مشت سیم با یه مشت دندون پوسیده روب رو میشی و بدترش اینه ک بهت بگن. ممکنه برگرده اما اگرم میتونی کامپوزیت کن بدون تراش 

خواستم بعد از تو برگردم به خودم، خودم نبود!