2821
2789

از تنهایی....از بی محبتی بی‌توجهی...از بی پولی...از درد مریضی....بگم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگین 

از آرزو هاتون بگین 

از اینکه چی می‌تونه حالتونو خوب و خوش کنه 

حس کردن ،ارزو کردن ،برای خودتون بهترین ها رو متصور شدن خودش یه نعمته ،عمق و عظمت نگاهتون رو هویدا می‌کنه 

دنیا با همه ی ابعادش در نگاه تو جاریست ،به خوبی ها نظر کن از بدی ها گذر کن

وقتی میدیدم دخترای هم سن خودم ازدواج خوبی داشتن بیشتر ناامید میشدم فکر نمیکردم یه روز زندگیم همچین تجربه ای بهم بده

کی باورش میشه روز حنابندونت خانواده شوهرت واست لباس مشکی تن کنن

اگر کسی قدرتو نمیدونه پس لیاقتش اینه که از دستت بده خیلی سادس... 
بگین  از آرزو هاتون بگین  از اینکه چی می‌تونه حالتونو خوب و خوش کنه  حس کردن ،ارزو ...

دلم یه همسر خوب میخاد که منو به خاطر خودم بخواد

آره فدات 

حرفای تکراری فقط دروغ سر درد گرفتم

لیست سیاهه رو روز جهاز برون امضا نکردن ما لیست تهیه کردیم میگفت من اینو قبول ندارم.به من گف این خانم رفته کاغذ و دست خط جعل کرده.عمم اومده بود شاهد گف از کجا معلومه اینا فامیل باشن آخه فامیلشون یکی نیس( آخه بابام فامیلیمونو عوض کرده) مرتیکه برام حوصله نزاشته اوجا میگه من به این خانم بیشتر از خودم اعتماد دارم آخه مرتیکه تو اعتماد داری چرا منو ساعت 11شب از خونه خودم پرت میکنی بیرون. یه خواهر ترشیده داره همه جا باید باشه امروزم اینه دقم بود

سرتو درد نیارم چون شاهد نداشتن قرار شده 10روز دیگه دوباره بریم شورا

2823
2791
2779
2792