2777
2789
عنوان

همسایمون....

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست
وای من اصلا اعصاب این چیزا رو ندارم. آخه بچه ام هم کوچیکه بعضی شبا گریه میکنه. استرس گرفتم نکنه یه و ...

اگر این کارو کرد ک بشورش بزنش سینه دیوار...بگو تا جا نیوفتادید پاشید برید...

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
وا چه قد مردم کم گذشت شدن 

خیلیییی. اونم وقتی هنوز منو ندیده. دفعه اول بیاد زنگ بزنه اینو بگه

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو واحدی هستین ؟ ...زیاد اهمیت نده به حرفهاش و مقابله به مثل نکن که بیچاره میشی اخه ما هم جای قبلی بودیم یکی دو تا از خانومای همسایه تو مخی بودن و چون شوهر من مدیر ساختمون بود مدام دم در خونه ما بودن و شکایت همدیگه رو میکردن .....اگه بخوای تو هم گیر بدی باید هر روز دعوا کنین، زیاد توجه نکن و الکی چشم بگو اگه زیادی پرو بازی دراورد به مدیر ساختمون اطلاع بدین. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
چه بی رو در بایستی. منم هیچ وقت کفش بیرون نمیزارم . ولی بغلیمون میزاره . به نظرم به من مربوط نیست به ...

آره والا. توی راهروعه دیگه. آشغال که باعث آلودگی بود میذاشتن من باز چیزی نمیگفتم. 

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷
طفلی احتمالا تازه آپارتمان نشین شده ذوق داره😂😂😂 ولش کن گنا داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره حتما 😂😂😂😂

اگر این کارو کرد ک بشورش بزنش سینه دیوار...بگو تا جا نیوفتادید پاشید برید...

۱ ماه دیگه قرارداد ما تموم میشه. میخواستیم تمدید کنیم ولی ببینم میخواد رو اعصابم بره بلند میشم

آره والا. توی راهروعه دیگه. آشغال که باعث آلودگی بود میذاشتن من باز چیزی نمیگفتم. 

اخه بد بختی میدونی چیه اینابی که ایراد میگیرن خودشون بیشتر ایراد دارن . ما هم یکی از این همسایه ها داریم

دو واحدی هستین ؟ ...زیاد اهمیت نده به حرفهاش و مقابله به مثل نکن که بیچاره میشی اخه ما هم جای قبلی ب ...

نه بابا ۱۱ واحدیم ولی ساختمونمون خیلی ساکت و آرومه. کسی کاری به کسی نداشت. 

چه بی رو در بایستی. منم هیچ وقت کفش بیرون نمیزارم . ولی بغلیمون میزاره . به نظرم به من مربوط نیست به ...

من بیرون در جاکفشی گذاشتم و کفشای دم دستیمون رو داخلش میذاریم

ولی همسایه روبرویی ما همش 200 جفت کفش پشت در خونشون نامرتب پخش و پلاس

با اینکه من صاحب خونم ولی اون مستاجره من بازم یکاره پا نمیشم برم در خونشون بگم کفشاتونو بیرون نذارین😐

وقتی به کسی که یکی از جزئی ترین فرهنگهای آپارتمان نشینی رو نمیدونه و رعایت نمیکنه برم تذکر بدم انگار خودم رو در حد اون پایین آوردم

در ضمن کفاشون به غیر از ظاهر زشتی که به ویوی در ورودی ما داده آسیب دیگه ای به ما نمیزنه

.Pain🔥you made me a believer

اخه بد بختی میدونی چیه اینابی که ایراد میگیرن خودشون بیشتر ایراد دارن . ما هم یکی از این همسایه ها د ...

دقیقا .‌خودشون همیشه مورددارن

بعدشم استرس بچتو نداشته باش دیگه بچه رو که نمیتونی خفه کنی. ناراحته بره . بچه که کارش عمدی نیست.&nbs ...

آره واقعا. به من چه خونه هامونو جوری ساختن که عسطه می‌کنی همسایه بغلی میشنوه

۱ ماه دیگه قرارداد ما تموم میشه. میخواستیم تمدید کنیم ولی ببینم میخواد رو اعصابم بره بلند میشم

اینم فکریه ولی اگر نخواسی پاشی دُمِشو قیچی کن بفهمه رییس کیه😆😆والا...ملت پررو شدن....تو برس ببین همسایه ات همیشه اینجوریه؟بعد برو گوزگوز کن تذکر بده😁اعصاب ندارما😂

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
آره واقعا. به من چه خونه هامونو جوری ساختن که عسطه می‌کنی همسایه بغلی میشنوه

من بچمو تا یکسالگی تو اتاق خواب نمیخوابوندم چون شبا برای شیر بیدار میشد گریه میکرد وسط پذیرایی میخوابیدیم. خودم رعایت میکردم دیگه تا این حد از دستم بر میومد. لعنت بر اپارتمان نشینی.