2777
2789
عنوان

همسایمون....

354 بازدید | 35 پست

من چند روزی خونه نبودم. همسرم نبود و من خونه پدرم موندم.

امروز برگشتم خونه. تا رسیدیم نیم‌ساعت بعد زنگ در خونمون رو زدن. یه خانومی اومد گفت من همسایه ی جدیدتون هستم. لطفا کفش هاتون رو بیرون نذارین. 

حالا من هیچ وقت بیرون نمیذارم ولی کفش مامانم بیرون بود. 

فکر کنم از ایناست که سر هرچیز کوچیکی میخواد بباد زنگ خونمون رو بزنه 😫

تازه خودشم ماشین رو وسط پارک کرده بود من به زور تونستم پیاده بشم. اینو هم بهش گفتم وقتی دیدم اینجوری میگه گفتم پس شما هم ماشینتون رو درست پارک کنین

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

به نظرم حتی اگر ناراحت بود باید میرفت به مدیر ساختمون بگه گه اینکه خودش پاشه بیاد در خونمون. بعدم برای اولین ملاقات حس خوبی رو تویم ایجاد نکرد

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار خوبی کردی جوای های با هوی بده

آره اگر نمیگفتم حرص میخوردم ولی من واقعا اهل گله نیستم. همسایه های قبلیمون خیلی وقتا میشد آشغال میذاشتن دم در یا سر و صدا و بوی سیگارشون تو خونه ی ما بود. ۱ بار نشد بهشون بگم. 

خوب جوابشو دادی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب هربار اومد توهم جواب بده باهاشم نحرف

وای من اصلا اعصاب این چیزا رو ندارم. آخه بچه ام هم کوچیکه بعضی شبا گریه میکنه. استرس گرفتم نکنه یه وقت تصف شب بیاد زنگ بزنه بگه چرا بچتون گریه میکنه

خوب جوابشو دادی

ترسم از اینه که از این فضولا باشه که هر دقیقه بیاد زنگ خونمون رو بزنه و به همه کار من کار داشته باشه