2777
2789
عنوان

واکنشتون چیه؟

493 بازدید | 64 پست

موقعی که شوهرتون اسم خانوادتونو میاره یا ازشون گلایه ی غیر منطقی میکنه چیکار میکنید؟ یا شوخی نامربوط میکنه پشت سرشون؟ یاتوهین؟ اصلا واستون پیش اومده؟

امروز من گفتم بابام میگه نباید عقد بیشتر از ۶ ماه باشه پس فعلا بهش فکر نکنیم تا وقتی شرایطت درست شد زود عقد میکنیم سریعم عروسی میگیریم.ا ونم لجش گرف بایه حالت بدی گفت بابات اذیت میکنه پس فردا که رفتیم خونه خودمون همشو واسش جبران میکنم.منم پریدم بهش داد و بیداد کردم که چه طرز حرف زدنه اسم خانواده هارو نیار.دعوامون شد

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

پشت سر خانوادم توهين كنه؟؟😐

با جرات و بدون اغراق ميگم همونجا يكي ميزنم توو دهنش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشت سر خانوادم توهين كنه؟؟😐 با جرات و بدون اغراق ميگم همونجا يكي ميزنم توو دهنش

حالا نه اینکه فش ناموسی بده

همین قدر که کلا نسبت به اونا پشت سرشون حالت تهاجمی داره انگار

تا حالا پیش نیومده.وقتی هم که گلایه منطقی کردند گفتم حق با شماست و تمام..

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من سر موضوع توهین به خانوادم کوتاه نمیام

به شدت برخورد میکنم باهاش

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
از اول نزار به خانوادت بی احترامی بشه وگرنه ماجراها داری به خانواده اونم بی ادبی نکن با سیاست جوا ...

اووو همه این کارارو کردم حتی امروز بهش گفتم وسط بحثمون منتظر نباش من به بابات توهین کنم چون میدونی که هیچوقت به بزرگترم بی احترامی نمیکنم

حالا نه اینکه فش ناموسی بده همین قدر که کلا نسبت به اونا پشت سرشون حالت تهاجمی داره انگار

شوهر منم اینجوره 

اینکه میگن سیاستو اینا همش الکیه مردی که فهمش انقد نیست که بفهمه کارش بد سیاستم روش جواب نمیده بدتر پروش میکنه 

کار خوبی کردی دادو هوار کن و هم تلافی 

و بگو منم تلافیش  سر خانوادت در میارم

فایده نداره آدم بددهن با تو دهنی درست نمیشه باید خودش با فهم باشه حرفی نزنه

مهم نيست اون درست بشه يا نه

مهم اينه اون دختر وظيفشو انجام داده در قبال توهين پشت سر پدر مادرش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من یه بار حرف زد ،منم بعدش مثلا الکی گفتم در عوض من خانواده تو رو خیلی دوس دارم ،،،،اونم زودی پشیمون ...

نمیگه دوسشون ندارم

بعضی وقتا خیلی غیرمنطقی میشه انگار میگه هرچی من تصمیم میگیرم اون باید عملی شه و اگه بابات بگه نه پس داره اذیت میکنه منم بعدا اذیتش میکنم😒خیلی بهم برمیخوره