2777
2789
عنوان

قلبم میترکه همسایه زنش رو زده داره گریه میکنه زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گریه میکنم 

ما هم ی همسایه داریم همینجورین اون که مرده بچه ها رو هم میزنه مردک مریض وقتی صداشون میاد قلبم مثل چی میزنه متاسفانه فقط ی بار تونستیم کمکشون کنیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ما هم ی همسایه داریم همینجورین اون که مرده بچه ها رو هم میزنه مردک مریض وقتی صداشون میاد قلبم مثل چی ...

بیچاره ها خیییلی سخته خدا به دادشون برسه 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
بیچاره ها خیییلی سخته خدا به دادشون برسه 

اوهوم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من یدفعه صدای جیغ زن و دعوا باشوهرشو شنیدم رفتم در خونشونو زدم زنه میگفت کمکم کن شوهره میگفت چیزی نیس حلش میکنیم زنه گریه میکرد منم دروهل دادم سمت شوهرش به زنه گفتم بگو چیکار کنم برم بمونم با ترس شوهرشو نگاه میکرد .هیچی نگفت منم اومدم بیرون

اللهم صل علی محمد و ال محمد