2777
2789
عنوان

حنا حنا😀

764 بازدید | 6 پست

سلام خوشگلا من قبلا شنیده بودم که حنای بی رنگ پوست رو شفاف میکنه وبرای کنترل چربی و جوش خوبه

ب همین دلیل امروز رفتم و خریدم💪

ولی نمیدونم چطوری باید استفاده کنم😓

کسی هست بدونه چطور از حنای بی رنگ استفاده کنم برای جوش و شفافیت و کمرنگ شدن جای جوش؟؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یعنی واقعا کسی نمیدونه؟😓

۴۰بازدید😏

و همچنان کسی نمیدونه😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دارم ولی برای تقویت مو استفاده کردم به عنوان ماسک صورت تا حالا استفاده نکردم .شما چه مارکی خریدی ...

دینه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز