2777
2789
عنوان

بی بی چک

156 بازدید | 17 پست

فردا موعد پریودمه این ماه متفورمین خوردم و فولیک اسید  رازیانه .. ماه چهارم قدامم الان بی بی بزنم نشون میده؟؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

صبح بزن بهتر نشون میده

خدا کنه دوتا خط بیوفته😍😍

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح بزن، ولی چون زوده ممکنه منفی کاذب بشه

چند روز بعد موعد بزنم که کاذب نباشه؟؟

سیکلت چن روزه هست؟

تنبلی داشتم ماه قبل بعدـ 45روز شدم دکتر اینسری متفورمین داد

فردا بزنی نشون میده ب احتمال قوی انشاالله بارداری منم فعلا علایم پری ندارم کاش نینی باشه

ان شاالله میزنم 

اگر تحمل میکنی سه چهار روز. بعضیا میگند یک هفته ولی کی انقدر تحمل داره؟ 😅

من که سه چا روزم زیاده برام ....صبر ندارم 2تا خط رو ببینم

تنبلی داشتم ماه قبل بعدـ 45روز شدم دکتر اینسری متفورمین داد

ان شاالله بزودی مامان شی گلم.من ۲۵ روزه بودم ولی ازوقتی رفتم اقدام ۲۹روزه شدم.خدا کنه منم باشم.فردا موعدمه ولی نمیخوام فعلا بی بی بزنم.

دخترم،معجزه زندگیمو 
ان شاالله بزودی مامان شی گلم.من ۲۵ روزه بودم ولی ازوقتی رفتم اقدام ۲۹روزه شدم.خدا کنه منم باشم.فردا ...

چند سالتونه....ان شاالله باشی اگه بودی برا منم دعا کن