2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر خانم ها فک میکنن اگه طلاق بگیرن بعدا شوهر بهتری گیرش میاد!! درحالی که اینطور نیس شانسیه.بیشترشون بعد ازدواج دوم مشکلات بیشتری به مشکلات اضافه میشه....

پس خواهش میکنم تمام تلاشتو واسه استحکام زندگیت انجام بده...هم شما هم همسرت لج و لجبازی رو کنار بزارید.و حتما برید مشاور.

خیانت نه ولی دعواهای هروزمون از خیانتم بدتر شده سر همه چیز

وقتی سر موضوعات کوچک خیلی دعوا میکنید، پس مشاوره برید، یاخودتون یه تصمیم عاقلانه بگیرید مثلا تصمیم بگیرید یه هفته از هرچی که عصبانی شدید اونموقع داد نزنید و هیچی نگید، یا ناراحتیتونو بزارید تو موقع آرامش به هم بگید کم کم عادت میکنید دعواها رو کم کنید

خیانت نه ولی دعواهای هروزمون از خیانتم بدتر شده سر همه چیز

من به این نتیجه رسیدم هممه دعواهای کوچیک بخاطر یه مشکل حل نشده ای هست که تو دلتون مونده و سر هر کوتاهی یا اشتباه کوچیک طرف مقابل، اون حس سرخوردگی برمیگرده ب ذهن تون

بگرد ببین اولین بار از کجا شروع شده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
بیشتر خانم ها فک میکنن اگه طلاق بگیرن بعدا شوهر بهتری گیرش میاد!! درحالی که اینطور نیس شانسیه.بیشترش ...

دیشب کلی حرف زدیم با خانواده هامون ولی مادرشوهرم برداشت گفت من مشکل روحی دارم خیلی دلم شکست

دیشب کلی حرف زدیم با خانواده هامون ولی مادرشوهرم برداشت گفت من مشکل روحی دارم خیلی دلم شکست

مادر شوهرا که همشون زبون تند و تیزی دارن!

اگه شوهرت خوبه و دوسش داری نزار هیچ کس زندگیتو از هم باشه.بنظرم تنهایی با شوهرت قرار بزارید برید بیرون و حرفاتونو بزنید بدون دعوا حرف دلتونو به هم بزنید  اگه کینه ای دارید همونجا پاکش کنید .بنظرم مشکل شما با حرف حل میشه به شرطی که لجبازی رو کنار بزارید

مادر شوهر من با شوخی بعضی وقتا میگه مراقب شوهراتون باشید طایفه ما همه دو زن هستن.هوو میارن سرتون بعد هرهر می خنده.

درحالی که هیچ کدوم  دوتا زن ندارن غیر پدر شوهرم که قبلا نامزد داشته به دلایلی از هم جدا شدن.بعد میخواد دلهره بندازه تو زندگی من.

ولی من هیچ وقت نمی زارم تاثیر حرفاش رو زندگیم باشه   

من خواهرم طلاق گرفت ...دلیلشم مادر شوهرش بود....من با گوش خودم شنیدم شوهر سابق ابجیم گف مامانم میگه زنتو طلاق بده...

شوهر نه خیانت کرده بود نه معتاد بود فقط با هم هر روز دعوا داشتن....با لجبازی و دخالت مادر شوهر زندگیشونو  خراب کردن.و بعد طلاقم کلی مشکل براشون پیش اومد هر دوتاشون