2777
2789
عنوان

دوستت دارم ....❤

697 بازدید | 25 پست

بدون لمس دستانت ...

بدون نگاه در چشمانت ...

ولی نمیدانم چرا اسمت را که میبینم خونی روانه ی رگ هایی میشود که خیلی وقت است به سرما خو گرفته اند...

گرم میکند دلم را شیره ی دلنشین و جانبخش تک تک حرفهایت ...

کاش میدانستم با نزدیک بودن بیشترم به تو دومینوی ناموزون زندگیه م فرو نمیریخت ...

میدانی چه میگویم ؟

ناموزونی که تو توانستی شکل دهی به احساسش به لبخندش به گرمیه دلش...

مگر تو چند نفری که پر کردی جای تمام این نداشتن ها را ...

لطافت عشق و محبتت لطافتی است پدرانه برای دخترش 

مادریست برای نوزادش 

بارانیست برای ابرش 

تابش گرمی خورشیدیست برای گلش

و تپش قلب عشقیست برای معشوقه ش ...

آری ‌..

بگذار خلاصه تر بگویمت ...

دوستت دارم ...❤

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دوست دارم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

😍

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚