2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

89 بازدید | 11 پست

سلام

دیروز رفتم نشاسته ذرت و ارد برنج گرفتم

الان ازهم تشخیصشون نمیدم ، ازمزشونم نمیفهمم بویی ام نمیده ، فقط یکیش سفیدترو زبر تره ، یکیش یکم تیره ترو خیلی نرم تر 

خانوما اگ تجربه ای دارید تشکر میکنم😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لولو من صورتم ۷،۸ تا جوش زده.میترسم.حالا هفته پیش پریود شدم تازه پاک شدم.میگم اگه از پر خوری باشه صورتم جوش بزنه چیکار کنم؟

دیدم تو توی گروه گفتی گفتم از تو بپرسم😭😭😭

✨در انتظار معجزه✨
لولو من صورتم ۷،۸ تا جوش زده.میترسم.حالا هفته پیش پریود شدم تازه پاک شدم.میگم اگه از پر خوری باشه صو ...

سلام چون تازه پاک شدی پس هورمونی نیستن

حتما یا گرمی خوردی ،، یا چیزای چرب و شیرین 

چون رژیم گرفتی هم تغذیت هم حجمش تغیییر  کرده ، سابقه جوشم نداشتی 

من حدس میزنم احتمال زیاد مثل من شدی 

منم یهو بعد رژیم بهم ریختم ،، 

فقط بهت توصیه میکنم مثل من دست دست نکن 

من نمیخواستم درمان کنم گفتم دارو نخورم خودش خوب میشه،،خوب نشد اخر دارو خوردم نتیجش شد اینک هزینه لیزر واسه جای لکا موند روی دستم ،، فقط زود درمان کن تا لک نشه پوستت

من انتی بیوتیک مصرف کردم خدارو شکر مشکلم حل شد ،

من گفتم شاید  از شیره خرما هست قطعش کردم

گفتم اگه خوب نشه برم دکتر.چی بخورم من اینا زودتر ببینم خوب میشه یا نه؟آموکسی سیلین خوبه؟

راستش تک و توک زدم  ولی تو دو سه روز پشت سره هم ولی نگران شدم گفتم نکنه از رژیم چاقی هستش گفتم از تو بپرسم.مرسی عزیییزوم

وای برو لیزر حتما.هزینه لیزر چقدره؟من رفتم آفتاب ی سری لک ریز یا همون کک قهوه ایه کمرنگ زده بدنم اونا هم با لیزر درمان میشه؟

✨در انتظار معجزه✨
من گفتم شاید  از شیره خرما هست قطعش کردم گفتم اگه خوب نشه برم دکتر.چی بخورم من اینا زودتر ببین ...

من خیلی اشتباه کردم زودتر جلو شو نگرفتم ،، گزاشتم چندتارو لپم زد ، اندازه یه پشت ناخون رو لپ چپم لک مونده،، کوچیکه ولی از بدبختی انقدر پوستمم سفیده ،،لکه رو مخمه 

ولی تو جلوشو بگیر نزار زیاد بشن 

من مطمینم بخاطره رژیمته ،،،

میدونی من اینجوری ک شدم یمدت چیزای شیرین و چرب و خیلیییی کم کردم 

داکسی سایکلین خوردم

الان دیگ میتونم چیزای چرب و شیرینم بخورم خداروشکر

خوب شد

من گفتم شاید  از شیره خرما هست قطعش کردم گفتم اگه خوب نشه برم دکتر.چی بخورم من اینا زودتر ببین ...

هزینش و نمیدونم ،، هنوز نرفتم 

اره فکر کنم لکه هات با لیزربرن عزیزم چون من ازچند نفر شنیدم ک خیلی راضی بودن ،حتی یک جاخوندم تا هشتاد درصد میره

دختر وضعیتت عین خودمه ، من اصلا سابقه جوش نداشتم

بعدازرژیم اینجور شدم ، صبرکردم فکر میکردم خوب میشن ،، ولی اشتباه بود ،، هروز بیشتر شدن 

یمدت تحمل کن چیزای چرب و شیرین و کم کن ، انتی بیوتیک بخور 

بعد از چندهفته اوکی میشی ، دیگ هرچی ام بخوری جوش نمیزنی خخخخ ، اماتو مراعات کن کم بخور 😆

دختر وضعیتت عین خودمه ، من اصلا سابقه جوش نداشتم بعدازرژیم اینجور شدم ، صبرکردم فکر میکردم خوب میشن ...

والا غذا نمیخوریم یه درده میخوریم یه درده😂

دمیت گرم

✨در انتظار معجزه✨