2777
2789
عنوان

جهیزیه

204 بازدید | 14 پست

یه آشنایی دارم بعد ماه رمضان عروسیشه...پدرشم هیچی نداره.نمیتونه براش جهیزیه تهیه کنه.دختره هم کم سن و ساله.15سالشه.برا جهیزیه خیلی ناراحته....تو رو خدا در راه خدا اگر کسی هست کمک جهیزیه بده کمکش کنه یا اگر خیری میشناسید معرفی کنید.

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید  ب خاطر جهیزیه و ناراحتی شم ک شده 

ازدواج شو تا سن قانونی ش  ب تعویق بندازن 😥

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

کاش خانواده ها قبل زاییدن به فکر اینده بچه ها باشن تو این ۱۵ سال یکم یکم حداقل جم میکردن . فقط میزان و میدن دست یه مرد ک از خرجش راحت شن انگار 

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
برو مسجد محلتون .اونجا بهت معرفی میکنن ادم خیر رو . من دیدم جهزیه چندتا دختر از طریق مسجد و خانما ج ...

بروجرد...تو یه روستا

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
هر شهری خیریه داره آدرس میدید میان تحقیق اگه تشخیص بدن راسته جهزیه رو میدن

باید برام کجا دقیق؟

کاش خانواده ها قبل زاییدن به فکر اینده بچه ها باشن تو این ۱۵ سال یکم یکم حداقل جم میکردن . فقط میزان ...

اینقدر تو فکر این دخترم اعصابمو خورد کرده...آره واقعا بعضیها میگن فقط بچه بیاریم...