2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هر کی با خدا معامله کنه،سود کرده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بارها شنیدیم و خوندیم اونایی که یهو توبه میکنن و میگن خدایا من این کارهارو برای رضایتت انجام میدم توهم این کارارو واسه من بکن بعدم نتیجه میگیرن 

هرچیز که در جستن آنی ....آنی
چجوری چیا گفتی. لطفا با ذکر مثال توضیح دهید

مثلا اينكه من بي حجاب بودم و اهل نماز و اينام نبودم ولي اعتقاد داشتم فقط اراده انجامش و نداشتم ،از خدا خواستم اكر يه همسر خوب قسمتم كنه قول ميدم كه به تمام دستوراتش عمل كنم كه همينظور هم شد خداروشكر 

من جرئت نمیکنم واسه خدا خط و نشون بکشم یا باهاش معامله کنم احساس میکنم حرکت پستیه  کاری انجام ...

نمیفهممتون خیلی از بزرگان ما  با خدا معامله کردن این چیز بدی نیست

مثلا توبه میکنی و میگی من برای تو دست از این گناهان بر میدارم یا مثلا فلان کارهارو انجام میدم مثل نماز اول وقتو ....توهم در قبالش مثلا فلان مشکلمو حل کن یا فلان رونقو برکتو به اموراتم بده 

توهین که نیست یه روشیه که حتی بزرگان دینی ماهم انجام میدادن

مثل نذری که میکنی مثلا ۴۰ روز غیبت نکنی بعد از خدا یه درخواست مشروع و موجه داری  

هرچیز که در جستن آنی ....آنی
مثلا اينكه من بي حجاب بودم و اهل نماز و اينام نبودم ولي اعتقاد داشتم فقط اراده انجامش و نداشتم ...

الان به همه دستورای دینی عمل میکنین؟ چه جوری خودتو عادت دادی؟ سخت نبود؟

میشه بیشتر بگی برامون

مثلا اينكه من و همسرم تو يه برهه اي از زندكي به خاطر خريدن خونه به شدت بدهكار شده بوديم و و مار و كاسبي همسرم هم دقيقا تو همان زمان كساد شده بود ،پدر شوهرم جند بار از ما خواست كه وام بكيريم و چك ها رو پاس كنيم ولي جون اعتقاد داريم وام هاي بانكي چه كرفتنش و جه دادنش نزوله اين كار و نكرديم ،همسرم به خدا كفت ،خدايا ما از حرام تو جشمپوشي ميكنيم با اينكه به شدت مشكلمون و ميتونه خل كنه ،فقط اميدمون به توست ابرومون حقظ كن، باور نميكني خدا از اون زمان از در و ديوار روزي ميرسوند ،واقعا تعجب اور بود برامون