2777
2789
عنوان

حس ششم من😱

133 بازدید | 17 پست

بچه ها من تقریبا چند وقته یه جوری شدم

تا حالا بهش دقت نکرده بودم

مثلا اگه خواب باشم کسی بخواد پیام بفرسته برام دو سه دقیقه قبلش یهو از خواب بیدار میشم

یا مثلا اگه بازم خواب باشم کسی زنگ خونه رو بزنه بازم چند دقیقه قبلش بیدار میشم

یا حتی قبل آلارم گوشی😰

شمام اینجوری این ؟

راجع ب بقیه هم حس ششمت کار میکنه؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس ششم قوی ای دارم.مثلا یکهو یه حسی بهم میگه پاشو خونه رو مرتب کن ممکنه کسی بیاد.منم ب صورت خودجوش مرتب میکنم یهو میبینی یکی زنگ زد گف میخوام بیام خونت😯

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
من حس ششم قوی ای دارم.مثلا یکهو یه حسی بهم میگه پاشو خونه رو مرتب کن ممکنه کسی بیاد.منم ب صورت خودجو ...

دست این حسو باید بوسید

من ک هروقت تمیز کاری میکنم کسی نیست بیاد اما خدا نکنه خونه ریخت و پاش باشه

از در و دیوار میریزن تو

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

یا مثلا دارم چای میخورم یهو تو دلم میگم الانه که خواهرم زنگ بزنه و من همینجوری که چای میخورم جواب میدم و بعد چند دقیقه زنگ میزنه🙃

دست این حسو باید بوسید من ک هروقت تمیز کاری میکنم کسی نیست بیاد اما خدا نکنه خونه ریخت و پاش باشه ...

😂😂😂😂 مامانم میگه من هروقت خونه رو جارو نزنم یکی میاد و واقعا هم راست میگه