2777
2789
عنوان

بیاین

114 بازدید | 19 پست

امروز،یالگرد ازدواجمونه😔

خیلی ناراحتم 

زندگیم ب خاطر بالغ نبودندشوهرم داره میپاشه از هم😞

دوماهه خونهومامانمم و تو دادگاه ها هستیم

هرچند سال قبلم یادش نبود😒

ولی خب 😞دوسش دارم😭😭😭

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی غرورربیجا داره 

تا الان بارها و بارها منت کشیشو کردم ولی دیگه بسهو

میخوام تا اونم خاکی شه مثل خودم😐

برا همین بیخیال شدم عین خودش

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیزم اگه علاقه ات یه طرفه اس داری زندگیت را نابود میکنی ک‌به همچین کسی دل بستی.

زندگیم نابود شده 

دل صاحب مرده امو چکار کنم ک بدون اون تاب نمیادم 

اونم دوستم داره فقط بالغ نیست افکارش غلطه 

با ی مشاوره حل میشه ولی اون حرف های مشاوره رو فک نکنم عملی کنه اصلا نمیاد مشاوره ک

زندگیم نابود شده  دل صاحب مرده امو چکار کنم ک بدون اون تاب نمیادم  اونم دوستم داره فقط ب ...

فکر طلاق نکن ولی بذار یه مدت تنها باشه روش فشار بیاد بذار زندگی بدون تورو هم تجربه کنه..پدرو مادرش پشتش هستن یا نه؟؟

آنکه را خوبی کنیم،هاری نگیرد آرزوست  
ینی مخوای جدا بشی...

همچین نظری دارم ولی میگه مهرتو ببخش بعد طلاقت بدم 

ک من نمیخوام 

دوست داشتم میساختم زندگیمو اما یکطرفه نمیشه😐

عدم تمکینمو گرفته شایددد برگردم بعدها و بهش بگم باهم بریم ی مشاوره خوب اگه همکاری کرد و ساختیم زندگی رو 

ک چ عالی 

اگه نه اره نجبورم جدا بشم چون پنج ساله از لحظه نامزدی همش دعواست

زندگیم نابود شده  دل صاحب مرده امو چکار کنم ک بدون اون تاب نمیادم  اونم دوستم داره فقط ب ...

خودم چون تجربه اش را داشتم گفتم.برای آرامش دلت صلوات فرستادم انشاالله هرچی صلاحه برات پیش بیاد

فکر طلاق نکن ولی بذار یه مدت تنها باشه روش فشار بیاد بذار زندگی بدون تورو هم تجربه کنه..پدرو مادرش پ ...

خواهراش زندگیشو نابود میکنن این خبر نداره

بهش زیاد فشار اومده تا الان اگه درست میشد باید میشد دیگه

چند بار قهر بودیم اینبار ب دادگاه کشیده شد کارنون 

قبلا شش ماه قهر بودم عین خیالشم نشد 

دیگه باید اتمام حجت کنم 

من اینبارو قطعا میخواستم طلاقو بگیرم ک با راهنمایی ی نفر ک بهش میگفتم میترسم تقصیر منم باشهو.گفت اینبار و با ی مشاوره به زندگیت فرصت بده ن سر خود 

اگه درست نشد بعدش طلاق بگیر ک عذاب وجدان نداشته باشی و ندیون قلبت نشی قبول کردم