2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمما یکی از همسایه هامون داشت خیلی کار راه انداز بود هر وقت میخواستیم و عجله بود میرفتیم در خونشون ولی الان و شرایط اقتصادی و اینکه چطوری میشه رو من نمیدونم ولی دوست دارم دوباره یه همسایه اینجوری

رنج قیمت و جنس و تبلیغات خیلی مهمه‌....

ببین قیمتش از 10تومن شروع میشه البته عمده ،برای فروش 10تومن بالانتر ،حالا من نمیدونم چقد حرید کنم 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
ببین قیمتش از 10تومن شروع میشه البته عمده ،برای فروش 10تومن بالانتر ،حالا من نمیدونم چقد حرید کنم&nb ...

جاری منم اورده ..من از مشکلاتش بگم برات؟

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
ببین قیمتش از 10تومن شروع میشه البته عمده ،برای فروش 10تومن بالانتر ،حالا من نمیدونم چقد حرید کنم&nb ...

کم خرید کن ببین چطور میشه فروشت خوب بود سریع بدی بیشترش کن اگر یه دفعه خرید کنی و بمونه رو دستت چی اونوقت

اتفاقا منم چنین ایده ای رو همسرم بهم داد ولی مشتری جذب نکنم یا اینکه بمونن رو دستم جنسام

بستگی داره به فروشت تو مغازه ای یا اینترنتی؟؟ماقدیم که مغازه داشتیم از هر مدلی که میدونستیم فروش میره ۱یا نیم جین میخریدیم اون موقع با دلار۳تومنی میگرفتیم ازین ستا میخریدیم بیشتر

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

اتفاقا منم چنین ایده ای رو همسرم بهم داد ولی مشتری جذب نکنم یا اینکه بمونن رو دستم جنسام

اخه من ک تو اپارتمان زندگی میکنیم راحت میشه تبلیغ کرد خونه مامانم اینا هم هست ک دوست زیاد داره

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...