2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ك ي ساله ازدواج كردم ي بارم نديدمشون

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

اره چرا نکنم؟ هم اینکه خودم حوصلم سر میره اگه شرکت نکنم هم اینکه خب زشته حالا میگن خودشو میگیره یا از ما بدش میاد یا بلد نیست حرف بزنه.

من ک نظرمو میدم شرکت میکنم توی حرفا با همه حرف میزنم کلا خونگرمم. سوتیم بدم خودم میخندم باهاشون🤣

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
خوشبحالت

عزیزم شماهم اروم اروم سر صحبتو باز کن. اعتماد بنفس داشته باش. اول توی حرفایی ک راجبش اطلاعات داری وارد شو اروم اروم نظرتو بگو اولش سخته ولی کم کم عادت میکنی. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

اره منم با خواهر شوهرام یا جاریم حرف میزنم میگم میخندم ولی اصلا راجب هیچی نظر نمیدم بالاخره خونواده شوهره نظرم خوب باشه نمیگن فلانی گف بد باشه ببخشید شلوار ادمو درمیادن😐برا همین سعی میکنم راجب چیزی که حرف میزنن نظر میدن من شرکت نکنم با مادر شوهر و پدر شوهرمم کمتر حرف میزنم چون اصلا حرفامون بهم نمیخوره فاصله سنیمون بسییییییییییی زیاد است!

آوا چقد جشنجه😍🤰ایشالا مبارچش باد💃🤗

سعی کن خونگرم باشی و صمیمی.اما اگه در مورد مسئله ی مربوط به خانوادشون(بحث بین خواهر برادر و...)صحبت می کنن اصصصلا دخالت نکن.منم دخالت نمی کنم یا همون موقع میرم خونمون(طبقه بالا)با وجود فضوووولی شدید که دارم😂ولی همه جام تعریفمو می کنن در این مورد که فلانی دخالت نمی کنه و اینا 

معجزه ی خدا رو دیدم