ان شاءالله .ان شاءالله.اره چوم هنو آزمایشکمان دا .آغاکیشم آزمایشی دا مشکلی نبو شکری خوا.فقط خوم کم کاری تیروئیدم هیه اویش داروی په دام.باقی آزمایشکان سالم بو
خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
خاسه خاله ی گیان.هدیه هشتا زوری ماوه بو مدرسه گلکم.الان چوار سالو شش مانگه.سالی آینده اچته پیش دبستا ...
اها دی ایشاالله بسلامتی..دی ولاااا زورمممممم پ خوش بو بخدای بچو اصلا لی راموسته اتو حتما مندالی ایدیکه ت دبه چون پیشتر حامله بوی گلم ولی توخدا مرتب پیگیری به
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اها دی ایشاالله بسلامتی..دی ولاااا زورمممممم پ خوش بو بخدای بچو اصلا لی راموسته اتو حتما مندالی ایدی ...
بسر چاو بخوا زیاتر له من آغاکم پیگیره .ام دکتریش هر اوه بو وا هدیه ی سزارین کرد الان چوار ساله چوه انگلیس دوره ببینه .الان هاتتو. ان شاءالله گلکم دلم به رحمتی خوا و دعاکانی ایوه خوشه ❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋
خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
بسر چاو بخوا زیاتر له من آغاکم پیگیره .ام دکتریش هر اوه بو وا هدیه ی سزارین کرد الان چوار ساله چوه ا ...
اگه اوا به زوووور باشه..دی ایشاالله خداسه قلوییکت بداته ایدی بحسیوه😁ولایی هردعات بودکم ایشاالله خدا معجزه ی بکا ایمیش ده لحظه ی آخر دا معجزه ی کرد بقوربانی بم..پس هربچو کن اودکتره ی که اوا باشه ایشاالله نتیجه ی لی وردگری