2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهاش چجوریه .چیه؟

اول از همه رژیم غذاییشه.ما کاملا غذاهای طبع سرد و از زنجیره غذاییش حذف کردیم.فقططططط گرمی بش میدیم.ناشتا ارده و شیره سویق ۴مغز زنیان و باهم قاطی میکنم ۵ قاشق بهش میدم.یه سری داروهای ترکیبی دیگم داره که بنا به مشکل بچت بهت میده.ولی از من به تو نصیحت سردی دیگه به بچت نده خصوصا لبنیات

فقط همین! عیب نداره بعضی از بچه ها دیرتر به حرف میان.

دیگه چقدر دیرتر 

گفتارش مثل بچه یک ساله هست خودش دوسال و هفت ماهشه

تازه همین قدرم همش برا ۱۸ ماهگیاش بود یهو استپ کرد😔

برای حرف زدن دخترم یه صلوات میفرستید؟😔اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
اول از همه رژیم غذاییشه.ما کاملا غذاهای طبع سرد و از زنجیره غذاییش حذف کردیم.فقططططط گرمی بش میدیم.ن ...

خب پس کلسیوم از کجا تامین شه .مخصوصا شیر.

دختر من معمولا وعده عصرونه رو ارده و شیره میخوره و قبل خواب هم شیر و موز و شیره خرما و بادوم آسیاب شده.

شیر خیلی دوست داره.

در ضمن مگه نباید گرمی و سردی تنظیم شه.گرمیه زیاد هم به کبد صدمه میزنه که.....

دیگه چقدر دیرتر  گفتارش مثل بچه یک ساله هست خودش دوسال و هفت ماهشه تازه همین قدرم همش برا ۱۸ ...

اصلا نگران نباش.اگه بچه خوب و آرومیه ببرش گفتار درمانی.

من اول بردمش مغز و اعصاب 6ماه رسپریدون خورد بعد گفت ببر گفتار درمان.گفتار درمان گفت اصلا مشکل تکلم نداره و مشکل رفتاری داره.

خب پس کلسیوم از کجا تامین شه .مخصوصا شیر. دختر من معمولا وعده عصرونه رو ارده و شیره میخوره و قبل خو ...

نه عزیز من برا بچه های ما سردی خوب نیس.برا کلسیم هم بهش ۴شیره بده.سرشار از کلسیم هست.من به بچه هام فقط ۴شیره میدم.

دیگه چقدر دیرتر  گفتارش مثل بچه یک ساله هست خودش دوسال و هفت ماهشه تازه همین قدرم همش برا ۱۸ ...

سلام میتونم بپرسم بچه شما از لحاظ درک و تمرکز چجوریه؟؟؟ بچه آرومیه یانه؟؟ اگه درکش خوب باشه به حرف میاد.من دخترم ۲سال و نیم بود تازه میگفت بابا ماما.الان ۴ سال و نیمه بلبله.ولی پسرم...😔

سلام میتونم بپرسم بچه شما از لحاظ درک و تمرکز چجوریه؟؟؟ بچه آرومیه یانه؟؟ اگه درکش خوب باشه به حرف م ...

درک منظوزتوت چیه؟ ببینید نمیشخ گفت دخترم اروم شیطونم نیست معمولیه ولی همه حرفامو متوجه میشه دستورات رو اجرا میکنه و میفهمه چی میگم کاکل

برای حرف زدن دخترم یه صلوات میفرستید؟😔اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=184325841]دخترت از۳سالگی جمله روشروع کردیاکلمه؟[/QUO

جمله خیلی کم می گفت جمله های کوتاه  ولی از 3سالگی به بعد تا حدود 3ونیم سالگی یه دفعه دامنه کلماتش بیشتر شد الان هم که می خواد بره 6 سالگی ماشاالله انقدر حرف می زنه یه ریز گاهی بهش می گم بسته 😀

مادر عزیز نگران نباش 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

سلام ، من الان این تاپیک رو پیدا کردم ، راستش پسره منم همین مشکل رو داره ، میخواستم ببینم شما چی کار کردید ؟الان بهتر شده پسرتون ؟ خواهش میکنم اگه این پست رو دیدید جواب بدید ، من نگرانم.

واسه تاخیر گفتار و تاخیر رفتاری.یه کمم بیش فعالی داره.دوتا نیمکره ها زیاد رابطه ندارن.

سلام.پسر منم الان ۴ سال و یک ماهشه حرف نمیزنه خیلی کم پیش میاد بگه بابا یا مامان.پیش روانپزشک بردم میگه تاخیر رفتاری داره نسبت به همسن وسالاش.داروی ریسپریدون ۱ ومیل فنیدات داده.میشه اسم وآدرس طب سنتی برام بفرستی؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792