2777
2789
عنوان

بیماری عزیزان

323 بازدید | 17 پست
کسی هست دور از جون همه عزیزانتون بیمار داشته باشه تو اطرافش؟ دم روز مادری خیلی دلم گرفته. مامان من خیلی بیماره. روماتیسم خیلی شدید داره که نموته خودش یک قدم هم بره. 30 سال دبیر بوده. دیگه آخرها اینجوری شد و بعد بازنشستگی هر روز بد تر. چون همش هم تو خونه می مونه افسرده شده. تازه فهمیدیم کلیه اش هم سنگ داره. من یک نی نی یک ساله دارم که کمتر می تونم به مامانم سر بزنم. دانشجو هم هستم. اما مامانم صبح تا شب تنها است. حتی گاهی می گه نتونستم یه چایی بذارم. یه دلم ÷یش مامانمه یه دلم دانشگاه و نی نی. دخترم هم خیلی بد غذا و کم وزنه. دلم خیلی گرفته.
دختر که داشته باشی / مادر تر می شوی/ دختر که داشته باشی/ خوشبخت تر
اگه کسی از مشکل منو داره بیاد با هم درد و دل کنیم و راه حل بدیم. راستی ÷رستارم قبول نمی کنه می گه راحت نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بخواد بیرون بره هم باید ویلچر ببریم. اونقدر هم خیلبون ها و ÷ارک ها خرابن و جای ویلچر ندارن همش فکر می کنه مزاحم ما است. خیلی دوسش دارم. نمی دونم چی کار باید بکنم. خونه هامون هم دوره....
گاهی فکر می کنم درسم رو رها کنم. با بچه و این وضعیت خیلی سخته. خونه ما مال ÷در شوهرمه اگه بخوایم بلند شیم باید جای نزدیک به مامانم اجاره کنیم که از ÷سش بر نمی آیم.
عزیزم منم تقریبا شرایط تورو دارم. با این تفاوت که پدربزرگم مریضه و بیمارستانه و مامانم یه پاش بیمارستانه یه پاش خونه. خودشم قند داده و سالم نیست. دیگه جونی واسش نمونده. منم با بچه نه میتونم برم بیمارستان نه حتی کوچکترین کاری واسه مامانم بکنم. دقیقا حالتو درک میکنم:(
÷رستار قبول نمی کنه. همش میگه خودم یه جورایی می کنم. ولی به خدا بیشتر از کار خونه اون افسردگی اش کلافه ام کرده. تا بهار می آد میگه خوش به حال اون ها که ÷ا دارن می تونن برن بیرون. هی می گیم مادر من قوربونت بیا بریم با ماشین یه دور بزنیم می گه دلم می خواد رو چمن ها راه برم و زیر بارون قدرم بزنم. خیلی تو فکرشم هر لحظه.
خدا انشالله بهت کمک کنه و یه راه خوب بهت نشون بده همه چیز رو به خودش واگزار کن خیلی زود نگرانیت برطرفمیشه ولی سعی کن هفته ای یکی دو باربهش سر بزنی من مادرم روشش سال پیش از دست دادم هر سال روز مادر که میشه انگار من و داداشم و خواهرم گمشده داریم یه بغض سنگینی رو گلومونه خدا همه پدرها رو حفظ کنه بابای منم حفظ کنه
یه خانومی یه مدت می اومد ÷یشش اما از بس حرف می زد سر مامانم رو خورد و مامانم خیلی خسته می شد. دیگه می گه نمی خوام. حقیقتا هم ÷رستار مطمئن دیگه نمی شناسم. حویاش هستیم س÷ردیم اما کسی ÷یدا نکردیم
خدا همه ÷در مادر ها رو نگه داره و سلامتی بده. ÷درم هست و طفلک تقریبا همه کارهای مادرم با اونه. من تقریبا هفته ای دو شب می رم اما با بچه خیلی نمی تونم کمک کنم. بابام صبح قبل رفتن سر کار صبخانه میده. اما یه روزایی اگه نرسه ما باید بریم یا مامانم گرسنه می مونه و چون نمیخواد ما تو زحمت بیفتیم چیزی به ما نمیگه. اون روز سر زده رفتم خونه شون گفت خوب شد اومدی دلم یه چایی می خواستو دلم آتیش گرفت.
شوهرم هم اونروز نشسته کلی با من صحبت کرده که چرا می ری خونه مامانت افسرده می شی....درکم نمی کنه. خدا به حق حضرت زهرااااااااااا همه مادر ها رو شفا بده