2777
2789
عنوان

کمک‌لطفا+عکس

262 بازدید | 15 پست

بچه ها شوهرم اینو برداشته از خونه باباش اورده که میز نخره برای خونه

فقط رنگش اصلااا نمیخوره به وسایلمون ما همه چیمون سفیده 

این قهوه ای خیلی تیره

جایی هست بیان ببرن رنگ کنن با قیمت مناسب

ممنون خدای عزیزم🎀

اینا قیمتی نداره اخه 

برو پس بده اینو 

یه سفیدشو بخر

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اه 

رفته بودم مسافرت کلید دادیم مادرشوهرم بیاد سر بزنه خیر سرمون مثلا دزدی چیزی نشه رفتیم بعد ۱۵روز اومدیم دیدیم ن تنها سر نزده یه مرتبه شوهرشو فقط فرستاده اونم مجسمه ای ک دو سال پیش شوهرم هدیه خریده واسشو داده شوهرش اورده خونمون گذاشته اگه از اول مال خودم بود شیک بود نگه میداشتم خانوم دو سال گوشه خونش گذاشته خز کرده همه اونجا دیدن کهنشم کرده منم برداشتم مجسمه رو انداختم بیرون البته قبلش با شوهرم مشورت کردم اونم گفت هر تصمیمی بگیرم درسته 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
رنگش خیلی تیرستا میسه؟

اره من کمدم و تختم و بوفم روو رنگ کردم سفید سفید شده البته من رنگ اکرولیک صدفی خریدم که برق بزنه و بعدش جلاسنجم روش زدم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
وای خیلی خوب شده افرین بهت مراحلش رو دقیق میگی تورو خدا یادم بده🥺🥺🥺🥺

اول سمباده بزن تا زبر بشه 

بعد رنگ اکرولیک بگیر اونا که پایه اش ابه با یکم اب مخلوط کن خیلی نه بزار غلیظ باشه بعد یه دست بزن توخونه هم بزن چون رنگ اکرولیک بو نداره از ابزار فروشی هم قوطیشو بگیر پارسال 13 هزار تومن بود بعد که یه دست زدی صبر کن نیم ساعت خشک بشه باز یه دست دیگه من سه دست زدم اخرشم جلا سنج بزن 

قلمو بزرگ بگیر و به هیچ عنوان رول نگیر با رول نمیشه زد فقط قلم مو دستیگره هاشم باز کن اخرش که زنگت تموم شد ببند 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩