2777
2789
عدد ذخيره تخمدانت چنده؟ پريود ميشي؟ lh و fsh  نرمالن؟

10 ماهه پریود نشدم

0.01  عددی که باید بین 1 تا 10 باشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت که زیاد نیس اونقدر زودیائسه شدی 

اره 

پزشک سونو تعجب کرده بود .. گفت شوک عصبی بهت وارد شده

گفتم نه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
10 ماهه پریود نشدم 0.01  عددی که باید بین 1 تا 10 باشه

ي تاپيكي هست با شرايط شما

خانم ساحل ميگردونش

يكي از بچه ها به اسم ام علي، با همين ذخيره طبيعي باردار شده

شما قبلش تلاشهاتو بكن، چون ميخواي اهدايي بگيري پس از دست دادن فرصت و دير شدن برات معني نداره! نهايت نشد، ميري سراغ اهدايي

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

دوستانی که میگم IVF  انجام بدم   

یه مشکلی هست که اصلا نمیدونم چیکارش کنم

ي تاپيكي هست با شرايط شما خانم ساحل ميگردونش يكي از بچه ها به اسم ام علي، با همين ذخيره طبيعي بارد ...

خدایااااا یعنی میشه

کدوم شهری آن اصفهانی ی دکتر خوب می شناسم 

کرج

تهران هم محل کارمه

خدایااااا یعنی میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/505634/خانمای-با-ذخیره-کم-تخمدان-بیاین-باامید-و-راهکار-به-همدیگه-کمک-کنیم-به-امیدخدا-طب

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
کدوم شهری آن اصفهانی ی دکتر خوب می شناسم 

دکتر طب سنتی که گفتم شیرازه 

من تا شیراز رفتم و امیدوارم کرد

اما سونو دو روز پیش همه امیدهام را ازم گرفت

اين تاپيك بخون تا شرايطتت دستت بياد

چي برات خوبه، چي بده

شش ماه زمان بذار، مراعات كن

لطف خدا شاملت شد

دکتر طب سنتی که گفتم شیرازه  من تا شیراز رفتم و امیدوارم کرد اما سونو دو روز پیش همه امیدهام ...

این دکتره خارج درس خونده خ میان پیشش من مامانم رفت پیشش البته مامان من ک دیگه بچه نمیخوای اونای ک برا بچه دارشان اومده بودن پیشش راضی بودن چن تاشکند دیدم دکترشهناز فشارکی اونا سرچ کنی فک کنم بیاره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/505634/خانمای-با-ذخیره-کم-تخمدان-بیاین-باامید-و-راهکار-به- ...

تخمدان هام کوچیک شده. جمع شده و دیگه فعالیتی ندارن

این دکتره خارج درس خونده خ میان پیشش من مامانم رفت پیشش البته مامان من ک دیگه بچه نمیخوای اونای ک بر ...

ممنون عزیزم