2777
2789
عنوان

رفتارای رو مخی شوهرم 🙄☹

925 بازدید | 26 پست

امشب بعد دوهفته کار،مرخصی داشت شام درست کردم گفتم بریم بیرون حالو هوایی عوض کنیم وبچه ها هم بازی کنن ،رفتیم پارک نشستیم پارک شام خوردیم بعد گفت بیا بدمینتون بازی کنیم داشتیم بازی میکردیم ،بعد یهو چنتا پسر مجرد اومدن نزدیک ما رو صندلی نشستن ،من مانتوم کوتاه بود موقعی ک داشتیم بازی میکردیم یهو میرفت بالا خودم معذب شدم ک اینا دارن منو نگاه میکنن گفتم من خسته شدم بشینم تو با بچه ها بازی کن ،داشتم میرفتم بشینم ی لحظه گذری چشمم خورد ب پسرا ک جلوم وایساده بودن ،بعد شوهرم با ناراحتی اومد گفت جمع کن بریم حوصله ندارم گفتم چیشد ،چت شد ،گفتش چرا زل میزنی نگاشون میکنی😳😳😳 گفتم کیو گفت اینارو ،گفتم خو چ کنم جلوم وایسادن ادم ناخوداگاه چشمم میخوره دیگه بعدشم زل نزدم ،هروقت میریم بیرون همیشه ب همین بهانه ها باید دعوا راه بندازه ،میگه تو مرد دیدی باید چشاتو ببندی😳بعد خودش حین رانتدگی هرچی زن از کنار خیابون رد میشه رو با دقت نگاه میکنه ،یا بیرون میریم هر زنی میبینه قشنگ تو چشاش نگاه میکنه و زل میزنه ولی من حساسیت نشون نمیدم ،بعد خودش اینجوری ....من خیلی دوسش دارمو بهش محبت میکنم ولی احساس میکنم همیشه فک میکنه من اگه ی مرد خوشتیپ تر و بهتر از خودش ببینم ممکنه جذبش بشم 😕☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحت نشی ها حتما خودش در مورد خانم ها یی که تو خیابون میینه یه فکرایی میکنه که نگاه کردن شما رو به فال بد گرفته امان از مرد بد دل و هیز.

خدایا به داده و نداده هایت شکر....خدایا دامان تمام مادران را سبز بگرد الهی امین 
من همش از شوهرم تعریف میکنم البته بگم خودش هم خیلی با ظرفیته اون اهل گفتن نیس معمولا تو پیام دادن ...

خیلی ممنون ک ما رو آگاه کردی 

الان چه ربطی ب تاپیک استارتر داشت ؟🤔🤔🤔

ک ذوق رفتارای همسرت رو میکنی تو تاپیک کسی ک از شوهرش گله داره اخه چرا واقعا !!!!!!!!!!! 

خیلی ممنون ک ما رو آگاه کردی  الان چه ربطی ب تاپیک استارتر داشت ؟🤔🤔🤔 ک ذوق رفتارای همسرت ر ...

خانومی میخوام‌بگم

که شاید شوهرش نگرانه خانومش از دست بده

ولی اگه خانومش همش بهش بگه که تو تکی و تو تحفه ای 

اینجور میفهمه خانومش غیر از اون کسی رو نمیبینه

همین

اگه از زندگی خودم مینویسم

برا اینکا بگم من از این رفتارم چنین بازخوردی داشتم

تو خونه چقد بهش میگی خوشکل من مرد من تو از همه مردا جذاب تری؟

خیلی وقتا ایراد میگیرم از شکمش و میگم لاغر کن😂😂😂 ولی خب خیلی دوسش دارم با رفتارام نشون میدم همیشه ولی خب اگر مشکلی هم داشته باشه رک بهش میگم