2777
2789
عنوان

مودم واس کیه.؟؟؟😂😂😂😂

165 بازدید | 22 پست

دو ساااعته دارم سر یه مودم با شوهرم بحث میکنم😁😁😁

جریان از این قراره ک شوهرمو برادرش تو مجردیشون اینترنت ک میخریدن شوهرمن مودمشو خریده برادرش خط تلفن(خونشون قبل از اون تلفن نداشته)

بعد الان میگم مودمو تو خریدی بیار خونمون میگ نمیارم زشته😂 

بگین حق با منه وگرنه ناراحت میشم 😂😊

گرونه خووو😋😋😋

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باو زیاد گرون نیس ما خریدیم دو سال پیش نزدیک ۲۰۰ 

خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!!  خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن  نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین

ولی خداااییش زشته  

خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!!  خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن  نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین

ما معمولا از خونه بابامون فقط شار ژر و مسواکمونو میبریم خونه شوهر😂😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
نه باو زیاد گرون نیس ما خریدیم دو سال پیش نزدیک ۲۰۰ 

دو سال پیش تا حالا چی همون قیمت مونده؟؟؟؟

زشته خدایی برداره بیاره🤣🤣🤣

به مدل ارتباطشونم ربط داره البته

مثلا ما شام دنگی بیرون با خانواده میخوریم؛ خانواده شوهرم نه...فکر میکنن زشته اینکار

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
یه مودم چیه که این حرفا رو میزنین . اگه برادرش مجرده بذار باشه بعد که ازدواج کرد بردارین برا خودتون

استفاده نمیکنن افتاده مونده یه گوشه

خودتون برین بخرین زشته برین اونو پس بیارین

خونه خودمونه بابا میگه ببریم بدیم😐