2777
2789
عنوان

عشق یا پول؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 77 پست
بی پولی نکشیده که عشق وعاشقی از یادت بره🙄😁پول خیلی مهمه توزندگی یعنی زندگی که توش راحتی ورفاه وپول ...

عزیزم شما وصع مالیتون خوبه؟

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره الان عالیه ولی اول ازدواج نه خوب نبود چهارساله ازدواج کردم چطورمگه

من از سال دوم ازدواجم در رفاه کامل بودم تاالان.وصع مالی خیلی خوبی داریم.اما تو جهنم زندگی میکنم.دلم میخواد هر کی این پستو میخونه یخورده دیدگاهشو عوض کنه.شاید باعث بشه لااقل موقع شوهر دادن دخترش این اشتباهو نکنه.پول فقط و فقط آسایش میاره و یه امنیت نسبی.همین.فقط همین.نه چیز بیشتر

پول با خودش فقططططط آسایش میاره...پول عشق احترام و خوشبختیه واقعی نمیاره.اینو از من که سینه سوخته هس ...

ببین کی اومده. ممبر داریم چه ممبری. 

بازگشت دوباره شما به وطن رو صمیمانه تبریک میگیم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ببین کی اومده. ممبر داریم چه ممبری.  بازگشت دوباره شما به وطن رو صمیمانه تبریک میگیم

عزیزم سوگل که مجرد بود.دقت کنی میبینی که من متاهلم.سوگل دوستم بود عاشقش بودم ولی من نیستم سوگل

من از سال دوم ازدواجم در رفاه کامل بودم تاالان.وصع مالی خیلی خوبی داریم.اما تو جهنم زندگی میکنم.دلم ...

من عاشق شدم وصفرصفر زندگی شروع کردیم اول زندگی خیلی سخت بود ولی یهویی یه برکت عجیب اومد توزندگیمون الان همه چی داریم شکر خداااا ولی بی پولی سخته🙄😐

عزیزم سوگل که مجرد بود.دقت کنی میبینی که من متاهلم.سوگل دوستم بود عاشقش بودم ولی من نیستم سوگل

ازش خبر نداری؟😔 حالش خوبه؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من عاشق شدم وصفرصفر زندگی شروع کردیم اول زندگی خیلی سخت بود ولی یهویی یه برکت عجیب اومد توزندگیمون ا ...

اره بی پولی سخته.من خودم مجردی تقریبن تو فقر مطلق بودم😐باور کنین هر دو وصعیت رو تجربه کردم.دلم میخواد با سرعت نور خدا پرتاپم کنه به همون دو سال اول زندگیم که بی پول بودیم.اون موقع هم کلی مشکل داشتیم.ولی جنس مشکلاتمون فرق میکرد.پول داشتن جنبه میخواد.که ۹۹ درصد آدما جنبه شو ندارن.شما خودتون شاید استثنا باشین

ازش خبر نداری؟😔 حالش خوبه؟

نه.منم از دست یسری عقده ای های همین سایت خودم کاربریمو لغو کردم.وگرنه خودمم کاربر قدیمی هستم دلم تنگ شد برگشتم.سوگل هم حق داشت اینجا کاربرای عقده ای سایتو به 💩 کشیدن✌

دومی رو انتخاب کردم.الان باهم داریم زندگیمونو میسازیم.بعدسه‌سال همه چی هم داریم خداروشکر.زندگیمون دا ...

تبریک میگم خانوم🌹

شما خوشبختید چون با یه مرد! ازدواج کردید💪💝

به انتخابتون آفرین میگم بانوی عاقل😊😙

آخه دقیقا صفاتشون همینجوریه نه کم نه زیاد

اگه واقعا اینجورین پس انتخاب کردن گزینه اول حماقته. 

البته ممکنه دومی هنوز صفات بدشو بروز نداده باشه. ادما تو دوران اشنایی سعی میکنن کاملا ایده ال به نظر برسن. یه چیزی که از اینا که گفتی مهم تره اینه که بفهمی تو براشون اولویت داری یا خانوادشون این خیلی خیلی مهمه.

{ جانی دپ سابق }
اگه واقعا اینجورین پس انتخاب کردن گزینه اول حماقته.  البته ممکنه دومی هنوز صفات بدشو بروز نداد ...

با دومی یه ساله که دارم صحبت میکنم و همه جور مرحله ای رو گذروندیم قهر و آشتی و دعوا و مریضی و خرید و چیزای دیگه و طوریم نیست که فیلم بازی کنه همونیه که نشون میده

برای خانوادش هم خودش میگه تنها کسایی که تو زندگیم میتونن ناراحتم کنن یکی تویی یکی خونوادم.میگه خونوادم خیلی وقته ناراحتم نمیکنن چون فهمیدن من به چی حساسم و پس فقط تو هستی که میتونی هم ناراحتم کنی هم خوشحالترین