2777
2789
عنوان

امشب تولدمه

258 بازدید | 13 پست

همسرم کلی وضعیت تبریک برام گذاشته و دوستامم تبریک گفتن 

همسرم اصلا اینجورموقع تاضروری نشه بیرون نمیره ولی عصر گفت ب فکرتم کادومیگیرم منم گفتم پول بده خخخخ کادو فک کنم رفته ازکارت بگیره خخخ 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

تولدت مبارک🌹🎂

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

ذوق کن اهنگ بندری بزارید دوتایی برقصیدمسخره بازی دربیارید بخندید😅

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد تولد تولدت مبااارک..مبارک مبارک تولدت مبارک🎉🎊🎉🎊

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

تولدت مبارك عزيزم🌟🌟💥

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
خوش بحالت..منم امشب تولدمه و وضعیتم کاملا برعکس شماس.. ان شاا..همیشه خوش باشی عزیزدلم

همسرتون چی 

البته من خیلی لوسما خودم هربار وضعیت میزارم که تولدم نزدیکه تاهمه بفهمن بس مردم مشغله دارن 

تولدت مبارک گل خانم

فقط یه سوال ذهنمو درگیر کرده 

من خودم برای تولد همسرم خیلی تدارک دیدم کادو دادم 

اما همسرم فقط یه کیک گرفت بدون کادو 

به روش نیاوردم که ناراحتم 

خیلی هم دوستم داره 

اما من هنوزم چشم به دستشه که کادومو بده 

تولدت مبارک گل خانم فقط یه سوال ذهنمو درگیر کرده  من خودم برای تولد همسرم خیلی تدارک دیدم کاد ...

بیخیال گلم به همون راضی باش 

من فکرکردم شوهرم رفته از کارت پول بگیره ولی نگو ب باباش اینا زنگ زده ببینه میان فرداتولدم بگیره باباش اتوبوس داره دارم دعا میکنم که سرویس گیرش بیاد نیان خخخخخ اخه ضوهرم امروز موکت شسته تره بعد تولد کلی دردسر داره منم اصلا راضی نیستم کسی برامن ب دردسر بیفته حتی خودم خخخخ