2777
2789

وای به منم راهکار بدین پسر اولم انقدر باهاش سر و کله زدم تا گرفت و واقعا خوب بود و راضی بودم ولی این یکی رو از پسش بر نمیام اولا یکم موفق شدم بدم گهگاهی میگرفت الان56 روزشه اصلا نمیخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ب پسرم پستونک میدم.البت گل پسره من ب شدت گریه میکنه و اروم‌نمیشه بعضی وقتا بهش میدم ن همیشه.از دکترش ک پرسیدم با توجه ب شرایط فندقم گفت اشکال نداره .فک نکنم این تغییر شکل لسه و دندان صحت داشته باشه من خودم از دکتر پرسیدم گفت ن .از پستونک ارتودنسی استفاده کنین و هم این ک خب زیاد بهش ندین.

هی روزگار!!😢

بزن تو اب قند شیرین بشه یکم بده دهنش. پسر منم نمیگرفت دیگ بیخیال شدم تااینک دوماهه بود یبار اومدم امتحان کنم دیدم گرفت خودش ولی ۷ ماهش ک بود و دندون درنیاوراه بود ازش گرفتم و چون زیادم وابسته نبود اصن گریه نکرد پیشنهاد میکنم اگ بهش دادی حتما پستونک تمام سیلیکونی براش بگیر ک واسه خارش دندونشم خوب باشه 

بچه بودیم امکان نداشت بخوریم زمین و این جمله رو نشنویم :خدا رحم کرد سرت جایی نخورد !.
میگن حالت دندونارو بد میکنه نده چیکا داری بهت نگیره

من خودم بجه بودم دائم میخوردم اونم تا سه سالگی دندونامم ردیف و خوبه ولی برا پسرم ارتودنسی گرفتم فقطم موقع خواب میخورد وقتی هم خوابش عمیق میشد مینداخت بیرون از دهنش یک سال و نیمم داشت بهش گفتم دیگه بزرگ شدی بدون پستونک بخواب قبول کرد و راحت گذاشت کنار از بس ازش راضی بودم و به درد خورد میخوام به دومیم بدم ولی موفق نشدم هنوز